2777
2789
عنوان

سقط جنین

267 بازدید | 22 پست

خانوما خواهرم ناخواسته باردار شده بچه سومش هست یه دختر داره یه پسر

یه ماهش هس چجوری میشه سقطش کرد؟چون نه خودش نه شوهرش آمادگی یه بچه دیگه رو ندارن و هیچکدومشون نمیخوان

گناهه سقط کردن بچه؟

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

نه. گناهه به دنیا اوردنش

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که گناهه

حواسشونو میدادن بچه دار نشن حالا که شدن باید جور اشتباهشونو بکشن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
الان همه میگن نگهدار  اینجا فکر نکنم راهی پیدا کنی

اخه دوتا بچه داره اینو دیگه نمیخوان با چن تا دکترم حرف زده گفتن ما نمیتونیم سقط کنیم

کاش خدا بچه های منو نمیگرفت میموندن شرایط هر کس فرق میکنه عزیزم ولی خیلی گناه داره نگه دارن بچه های ...

و با برکت

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
کاش خدا بچه های منو نمیگرفت میموندن شرایط هر کس فرق میکنه عزیزم ولی خیلی گناه داره نگه دارن بچه های ...

الهی عزیزم امیدوارم خدا هرچه زودتر آعوشتونو پر کنه😍

اگر به اصولی پایبند هستند بله گناهه و حرام.....

اگر هم حرف خدا اهمیتی نداره براشون که هیچ...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگر به اصولی پایبند هستند بله گناهه و حرام..... اگر هم حرف خدا اهمیتی نداره براشون که هیچ...

واقعا خودشم نمیدونه چیکار کنه اخه حاملگیشم خیلی سخته همش بی حالو مریضضضض