2777
2789
برو قیچی کن دختر، من فوبیای خون دارم اگه جای تو بودم تا الان ریزریزشون کرده بودم😂

من کارم کلا با خونه مشکلی ندارم با خون ولی دیتام ورم کرده دیگه محل کارمم مسخره میکنن میگن النگو انداخته پیرزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مگ سایزچند خریدی منم هم وزن توام سایز یک ورداشتم نکنه درنیاد😯😯😯

سایز دو فک کنم بخدا نذاشت بفهمم چیه کرد تو دستم گفت مبارکه شش تارو در عرض یه دقیقه کرد تو دستم عین صحنه های تند فیلما 

من کارم کلا با خونه مشکلی ندارم با خون ولی دیتام ورم کرده دیگه محل کارمم مسخره میکنن میگن النگو اندا ...

آره کاملا میفهمم... راستی آخرشب فکرمیکنم اندامها در کوچکترین حالت ممکن هستن، اونموقع امتحان کن، اینو یک طلافروش گفت، نمیدونم چقدر صحت داره ولی من گاهی انگشترهامو شب درمیارم صبح به زور دستم میره!

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آره کاملا میفهمم... راستی آخرشب فکرمیکنم اندامها در کوچکترین حالت ممکن هستن، اونموقع امتحان کن، اینو ...

یکی بهم گفت دستت رو بالا بگیر خون تخلیه شه نیم ساعت بالا گرفتم باز فرقی نکرد

عزیزممممم😘😃 راس میگی واقعا ؟ اینجوذی نبودم از اول ازدواجم تا الان ۱۵ کیلو وزن کم کردم

آفررررین 👏👏👏👏 منم بعد ازدواجم ۱۲ کیلو کم کردم ولی تازه با کاهش وزن، قدم ۱۵۰ و وزنم ۴۶ شده، خیلی خوب شدم ولی هنوز شکم دارم لامصب😔

یکی بهم گفت دستت رو بالا بگیر خون تخلیه شه نیم ساعت بالا گرفتم باز فرقی نکرد

یاخداااا یعنی واقعا چطوری قبلا دستت کرده بودی؟! چند سال پیش بوده؟!

نه بابا دوهفته اس خریدم خریت محض کردم رفتم دستبند بخرم چون اجرت النگو کم بود النگو گرفتم خیلی پشیمون ...

دور از جون،به نظر من که انقدر به خودت فشار نیار و قیچی کن

آفررررین 👏👏👏👏 منم بعد ازدواجم ۱۲ کیلو کم کردم ولی تازه با کاهش وزن، قدم ۱۵۰ و وزنم ۴۶ شده، خیلی ...

نه بابا رژیم اینا نبوده😄 مشکلات زندگی باعثش شده

من ازونایی ام که جوش میزنم وزن کم میکنم

نه بابا رژیم اینا نبوده😄 مشکلات زندگی باعثش شده من ازونایی ام که جوش میزنم وزن کم میکنم

دمت گرم، من پرخوری عصبی دارم، سر هر کنکور کلی اضافه کردم😂

سایز دو فک کنم بخدا نذاشت بفهمم چیه کرد تو دستم گفت مبارکه شش تارو در عرض یه دقیقه کرد تو دستم عین ص ...

خخخخخ پس وارد ببرهمونم دربیاره

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )