2777
2789
عنوان

بیماری آبله مرغان دربارداری

1374 بازدید | 32 پست

خانما کسی بوده تو ماه دوم آبله مرغان گرفته باشه ایا واسه سلامت جنین ضرر داره تروخدا هرکی اطلاع داره راهنماییم کنه خیلی ناامید شدم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو سه ماهه اول خطرناکه بعدش مشکلی نیست

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

دختر عمه ی شوهرم ان تی رفت گفتن همه چی خوبه بعدش آبله مرغان گرفت و باید سقط میکرد و قرص خورد سقط کرد...دکترش گفته بود حمله نکنید به من😐

چون میگن در آینده حتما مشکلی بوجود میاره انگار...منم از خواهرشوهرم شنیدم....

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

من گرفتم سریع برو متخصص عفونی بهت قرص میده تا ۸ روز باید مصرف کنی پیش متخصص زنان هم برو من ۹هفته گرفتم همه گفتن باید سقط کنی اما دکتر خودم گفت نیازی نیست خداروشکر بچم سالمه الانم داره برام قصه میگه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

از اقوام ما آبله گرفته بود بچه رو سقط کردن گفتن خطرناکه

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

سلام

خاهرم دقیقا این موقعها آبله مرغان گرفت

حتی آمینوسنتز هم رفت

چون خداروشکر همه چی خوب بود

بارداریش ادامه پیدا کرد

الان یه دختر۱

۱.۵ساله سالم داره

دلت که گرفت، دیگر منت زمین را نکش راه آسمان باز است، پر بکش او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را میخواند ؟ اگر هیچکس نیست، ♥خدا♥ که هست... چه بسیار کلام ها که پاسخ شان سکوت است. "حضرت علی (ع)"