2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم شوهرمو تحمل کنم...

719 بازدید | 6 پست

تو خونه کمک نمیده حتی آبم نمیره بخوره میگه وظیفه ی توئه،زن گرفتم واسه چی؟؟بیرون میره حق ندارم ازش بپرسم کجا ده بار باید بپرسم تا یه بارش به زور جواب بده به تو چه!

ساعت هال یک ساله خرابه نمیره درستش کنه

پول به دستم نمیده سرکارم نمیذاره برم...اگه دلم هوس یه چیزی کنه یک ساعت باید التماسش کنم تا برام بخره‌‌‌

حرصمو در میاره میخنده میدونه از سیگاری بودنش متنفرم عمدا جلوم میره برمیداره میکشه و میخنده...

بیرون نمیبرتم میگه مثلا میگه مگه پریشب با عمت بیرون نرفتی چه خبره؟؟

دائم صداشو بلند میکنه تو خونه ای که مشترکه و تو واحد کناریم جاریمه که خود شوهرم میدونه دشمن خونیه منه

کتکم نمیزنه ولی دائم دستشو روم بلند میکنه و تهدیدم میکنه به کتک زدن...

یه عقده ایه به تمام معناست

خسته شدم دیگه...قبلا خوب بود ...همه میگن چون کارش سخته و بچه نداره اینجوریه

خب مگه من آدم نیستم ...ما که با عشق ازدواج کردیم...اون که بخاطر من جلو همه وایساد...پس الان مشکل چیه؟؟

درضمن قبلا تو نامزدی با یه دختری از راه تلفنی بهم خیانت کرده ولی فهمیدم و قول داد تمومش کنه فکر نکنم الان خیانتی درکار باشه پس چیه؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

وای تروخدا تواین شرایط بچه نیاریا 

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

نمیشه بریدپیش مشاور. یا ی مدت بری خونه بابات

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای تروخدا تواین شرایط بچه نیاریا 

😞😞😞

خب چیکار کنم شوهرم باز خوب شه؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
نمیشه بریدپیش مشاور. یا ی مدت بری خونه بابات

نمیتونم برم خونه بابام

😞😞😞 خب چیکار کنم شوهرم باز خوب شه؟؟

ببین چیاخوشحالش میکنه همونکاروبکن زیادبهش گیرنده که بخاد بهت حرف بزنه یا دس روت بلندکنه

چرا با این شرایط بچه دار میشی عزیز دل؟؟؟؟ فکر نمیکنی راهت غلطه؟! گناه نداره اون طفل معصوم با این بابا؟؟؟؟؟ فکر میکنی خوشبخت میشه تو این زندگی؟😉 اول زندگیتو درست کن بعد اقدام کن

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼