2777
2789
عنوان

سقط جنین

312 بازدید | 41 پست

یکی از فامیلامون بچشو ک تازه افتاده بود تو 6 ماهگی سقط کرده حالا میخواد غسل ده روز بعد زایمان بده حالا باید چ غسلی بده غسل سقط هم فرق داره ؟

پرنسس اقامون 👰👫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرنمیکنم.فکرکنم همون غسل زایمانه.خواهرمنم تو ۲۰ هفته بچش مرد قرص گذاشتن زایمان کرد.غسل نفاس کرد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
مرسی عزیزم 

فدات.😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
به خواهرت بگو پیگیری کنه سقطش دلیل داره بیخیال نباشه

هیدروپس شده بود.هزینه آزمایش روی جنین مرده بالا بود بیخیال شدن.بعدش خواهرم کلی آزمایش داد گفتن مشکل از شما نبوده.

چرا سقط شده

بچه سالم بوده فقط دهانه رحمش وا شده بود بعد دکتر ندوخته بود امپولم زدن بسته شه نشد تا لحظه اخر هم زده بوده بعد مرد دیگ

پرنسس اقامون 👰👫
مشکلش چی بوده ؟چند وقتش بوده چون من خودم دوتا سقط داشتم

ایست قلبی بود.میتونستن احیا کنن اما معلول بدنیامیومد .۲۰ هفته بود.آخی!علتش چی بود؟الان یک ساله که سقط کرده و تحت نظره.