2777
2789

واکنشتون چیه.شده از کوره در برین؟چکار کنیم بهتره

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میگن بی محلی باید کرد تا یاد نگیره لجباز شه

اوایل تا یکساعتم شده بود بچه م از لج خودشو به در و دیوار زده و گریه زاری کنه

ولی الان رسوندیمش به پنج دقیقه

با همون بی محلی کردن

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
من مدارا میکنم  ی بارم در میرم دعواش‌میونم ی بارم میزنمش

احسنت. بهترين راه حل همون زدنه. نيست كوچولو و ناتوانه و تو گنده و قوي بالاخره زور بازو داري ديگه ميزنيش دلتم خنك ميشه خيييييلي هم عالي

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

اره خیلی ...ولی میگن بهترین راهش اینه بگیریش تو بغلت و تو چشاش نگاه کنی .وبدون اخم و داد وبیداد واسش توضیح بدی .اون لحظه شاید براش بی اهمیت باشه ولی روش اثر میزاره .از کلمات محبت امیزم زیاد استفاده کن 

احسنت. بهترين راه حل همون زدنه. نيست كوچولو و ناتوانه و تو گنده و قوي بالاخره زور بازو داري ديگه ميز ...

استغفرالله فک کرذی چی اروم میزنم ب دستش اصلا گاهی متوجه هم نمیشه.

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
من مدارا میکنم  ی بارم در میرم دعواش‌میونم ی بارم میزنمش

خدایی زدن دیگه نه.من امروز الکی گفتم میرم بیرون نمیبرمت دویید جلوم با گریه گفت کجا بلی بدون من دلم جلفته.تا الان بیدارم داغونم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟