2777
2789
عنوان

ساناز اسبقی، جذب عشق

3172 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزیز، 

امیدوارم ک عالی باشین، دل اتون و شاد و لبتون خندون و تن اتون سالم، جیب اتون پر از پول 

دوست‌های عزیزم، من یه سوال داشتم ک ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی درموردش داره با من باشتراک بزاره 

میخواستم بدونم آیا کسی دوره جذب عشق خانم ساناز اسبقی رو شرکت کرده و آیا از کسی چیزی درموردش شنیده؟؟ 

بازم ممنون ام 

شب و روزتون رنگی 🦋❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا این حس رو داری ؟؟ باید یه چی پشت این حس ات باشه؟ 

سانار اسبقى ميگه به خداى درونش نامه بنويس كه بهت توجه كنه اين موضوع برام جالب نيست

به نظر من اگه رابطه اى تموم ميشه حتما يه جاى كار مشكل داشت ديگه پس بايد سعى كنيم از بيرون يه نگاه به رابطمون بكنيم ببينيم ايراد كجاست اگه حل شدنى هست حل كنيم اونوقت اون طرف هم متوجه تغيير ما ميشه و برميگرده

سانار اسبقى ميگه به خداى درونش نامه بنويس كه بهت توجه كنه اين موضوع برام جالب نيست به نظر من اگه را ...

خوب بزار من یه تجربه بهت بگم، ببین من خودمو تازه شروع کردم جلسه اول ساناز هستم، ولی بعضی وقتها ما از روی خودخواهی و توقع زیاد یه رابطه رو خراب می‌کنیم، کسی ک بعدش هرچی آدم میاد نمیتونه تورو اندازه اون خوشحال کنه 

و شاید برای اون هم همینطور باشه 

من فک میکنم کن خودم مسول زندگی خودم هستم اگه هنوز یه جیزی دوست دارم پس هرکاری میکنم ک دوباره ب دستش بیارم