2777
2789

مامانای عزیز نوزاد ۴ ماهه هم ویروس سرما خوردگی یا آنفولانزا میگیره؟ اومدم جایی همه آنفولانزا دارم همراه با تب و بدن درد شبم باید بمونم چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم 😭😭😭😭حالم بده راهنماییم کنید 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

اشتباه تایپ کردم همه آنفولانزا دارن 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

ا چرا اخه نزار طمت بچت بیاد ،اره میگیره دیگ 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا چرا اخه نزار طمت بچت بیاد ،اره میگیره دیگ 

اصلا نزدیکش نمیان ولی میترسم ویروسش تو هوا باشه دیگه مسافرتم چاره ندارم چیکار کنم نگیره آخه شنیدم نوزاد زیر شش ماه نمیگیره

استامینوفن بده نذار مریض شه تحت هیچ شرایطی نذار بوسش کنن گناه داره بچه

استا بدم مریض نمیشه اصلا بغلشم نمیکنن 

سلام‌، شاید بگیره اسفند دود کنین تو محیط یکم میکروبا کشته بشن ، انشالله که نمیگیره اگه علائمی دیدی زود ببر دکتر که شدید نشه ، پیش میاد دیگه منم ماه پیش رفتم جایی همه ی اونایی که دعوت بودن مریض بودن و اومده بودن پسرم هم از اونا گرفت متاسفانه،یه درصد میدونستم مهموناشون مریضن نمیرفتم که بچه م اینطوری بی حال نشه😣

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
نه بابا. استامینیوفن چه ربطی به ویروس گرفتن داره. برنداری به بچه دارو بدی

چیکار کنم که نگیره از طریق هوا ...چون بوسش نمیکنن

اصلا نزدیکش نمیان ولی میترسم ویروسش تو هوا باشه دیگه مسافرتم چاره ندارم چیکار کنم نگیره آخه شنیدم نو ...

ولی بنظرم ربطی نداره چون سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه هنوز ،تند تند شیرتو بده سعی کن تو فضای باز تر بخابی‌،

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آره عزیزم

پس احتمال مصونیتش بیشتره. اگه می تونی ازونجا برو وگرنه که خودت قبل اینکه بهش دست بزنی حتما دستت رو بشور. و هییییچ کس دیگه ای حتی افراد سالم بچت رو بغل نکنند. البته که ازونجا بری خیلی راحت تره تا اینکه بخوای این همه به بقیه گوشزد کنی

سلام‌، شاید بگیره اسفند دود کنین تو محیط یکم میکروبا کشته بشن ، انشالله که نمیگیره اگه علائمی دیدی ز ...

اسفند دود کردن پیازم قاچ کردم پسر شما رو بوسیدن یا از طریق هوا گرفت ...زود خوب شد؟