2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه از غصه....

331 بازدید | 32 پست

جلو همسرمم نمیتونم بروز بدم....

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

چی شده عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده ؟؟؟

بابام باهام قهر کرده در صورتیکه من بی احترامی نکردم بهش فقط حرف حق رو زدم....و گفت دیگه حق نداری بیای خونه من 😐

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
بابام باهام قهر کرده در صورتیکه من بی احترامی نکردم بهش فقط حرف حق رو زدم....و گفت دیگه حق نداری بیا ...

ی چیزی گفته بابا عصبانی بوده

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
ما الان عیب غیب باید داشته باشیم چرااااااا

باور کن روم نمیشه بگم

ی چیزی گفته بابا عصبانی بوده

الان بهش دوبار زنگ زدم رد داد

الان بهش دوبار زنگ زدم رد داد

الان زنگ نزن مردا عصبی ک میشن دوروبرشون نباید رفت عصبی تر میشن فعلا بزار چند روز بگذره آروم شه بعد بزنگ

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
عصبانی بوده یه چی گفته دوسه روز دیگه برو آروم شده مگه میشه اونگفت نیا تو هم نری 

ای خدا ....خیلی دوسش دارم ولی خیلی غیر منطقیه ...