2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا حرفت درسته. دقیقا همینجوری شده اوضاع

قدم اول. نمیخوایم یهویی بی تفاوت و سرد بشی چون این کار مثل هیزم ریختن تو آتیش هست .ولی باید برای خودت ارزش قائل بشی. اگه دعواتون میشه سعی کن زیاد حرف نزنی.بعد از فروکش کردن دعوا بگو بیا دربارش حرف بزنیم من از این موضوع ناراحتم اذیت میشم باید حل بشه

ولی فقط یک بار

اومد که اومد پیشینی حرف میزنی .نیومد بیخیالش میشی. احتمالا خیلی هم سخت باشه برات

قدم دوم .تا زمانیکه ایشون متوجه بشه که تو دیگه اون آدم سابق نیستی و باید باهات وارد گفتگو بشه ،خودتو به افسردگی نزن ،فاز غم نگیر .مردا از زنایی که واژ غم میگیرن متنفرن.  برعکس قبراق و سرحال باش. تو اون روزها حتما پیاده روی برو. حتما حتما لباس خوب بپوش تو خونه. حتما عطر بزن .اینا همه برای روحیه خودت. اگر خواست نزدیکت بشه محترمانه اجازه نمیدی تا درباره موضوع حرف بزنید حلش کنی 

مهمترین چیز تو دعواها هم اینه که بهشون حس عذاب وجدان بدی

من آشنایی رو شخصیت همسر شما ندارم ولی رو همسر خودم این روش خیلی خوب جواب میده

مثلا ما وقتی دلخور میشیم از هم. من باهاش حرف میزنم ولی خیلی آروم و سرد. به چشماش نگاه نمیکنم. کنارش نمیشینم. ولی از راه که میاد منو تمیز میبینه خونه مرتبه .اونروز مخصوصا دو جور آب میوه میذارم جلوش .جلوی چشمش لباس تمیز براش میذارم. حتی یه روز صبح زودتر بلند شدم نشستم کفشاشو واکس زدم .اینجا دیگه میخاد روانی بشه .نمیدونه چکار کنه. خخخ میره سر کار میام میده بابا غلط کردم اشتباه کردم توروخدا فراموش کن موضوع رو...😁😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن