2777
2789
بیخیال یا خدا سره چی؟

به خدا خیلی با شوهرم تفاهم داریم یعنی با هر کی بعد این ازدواج میکردم سازگار نبودم خیلیم دوسش داریم سر خونوداش همیشه دعوا داریم شماکه اون روز نحس رو یادآوری کردی بزار بگم با مادرشوهر بخثم شد به پدر و مادرم فهش داد اسفند ۹۶بود بعد منم گریه اینا که دیگه نمیره چند روز بعد عید بود گفت باید بریم منم نرفتم یه سیلی زد بهم ولی نرفتم ۲۵روز قهر بودیم یعنی تو خونه شامم نمی‌خورد همیشه سر این خونوادش دعوا داریم 😭

قدم اول. نمیخوایم یهویی بی تفاوت و سرد بشی چون این کار مثل هیزم ریختن تو آتیش هست .ولی باید برای خود ...

عجب

کرک و‌پر منم ریخت.

حالا چون امشب خیلی گنده بارش کردم، فردا اجبارا باید همین فرمونو برم. یعنی رسما روز اول قهربازی شروع میشه. 

از طرفی قدرت روحی ندارم.

اینکارا برای من خیلی پیچیده اس.

خیلی ازم انرژی روانی میگیره

ولی چاره چیه؟

بهترین حالت که کمترین آسیبم داشته باشه همین روش شماس

دلواپسِ فرشته هام...🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خیلی با شوهرم تفاهم داریم یعنی با هر کی بعد این ازدواج میکردم سازگار نبودم خیلیم دوسش داریم س ...

متاسفم نمیخواستم ناراحتت کنم عزیز دلم

خیلی عذاب آور و سخته. خدا رو شکر که تموم شد‌و آشتی کردین

دلواپسِ فرشته هام...🌠
عجب کرک و‌پر منم ریخت. حالا چون امشب خیلی گنده بارش کردم، فردا اجبارا باید همین فرمونو برم. یعنی ر ...

اصلا عادت کنید به حرف زدن ،دیگه دعواهاتون هم کمتر میشه هم شدتش میاد پایین 

فقط احترام زیاد بذار 

مردا خر احترام و زبون هستن

خانومانه حرف بزن. یه کم بغض کن. 

فحش محش رو بذار کنار . تیکه ننداز .از کنایه بدشون میاد. راست و مستقیم حرفتو بکن تو چشمش 😂

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
متاسفم نمیخواستم ناراحتت کنم عزیز دلم خیلی عذاب آور و سخته. خدا رو شکر که تموم شد‌و آشتی کردین

اولین عید دخترم بود کلی برای لباس اینا گرفته بودم 

خواهش میکنم هر روز تو فکرمه این کارش شما مقصر نیستی

مانیا جان

من همیشه وقتی میره سر کار تا دم در هال یا حتی در حیاط بدرقه اش میکردم، بنظرت فردا با توجه به تریپ‌ سرسنگین بودن ، که صد در صد اون هزار برابر من سرسنگین خواهد بود، اینکارو بکنم یا مثلا صبحونشو‌بذارم روو میز خودم برم اتاق تا بره؟؟

دلواپسِ فرشته هام...🌠
اصلا عادت کنید به حرف زدن ،دیگه دعواهاتون هم کمتر میشه هم شدتش میاد پایین  فقط احترام زیاد بذا ...

مانیا جان، بالاتر یه سوا ازت پرسیدم، ممکنه نظرتو‌بگی؟؟

دلواپسِ فرشته هام...🌠
مانیا جان من همیشه وقتی میره سر کار تا دم در هال یا حتی در حیاط بدرقه اش میکردم، بنظرت فردا با توجه ...

نههههههه حتما برو 

من میرم ولی همیشه که خوبیم از لبش میبوسمش وقتی باهاش قهرم از گونه اش میبوسم اونم هر دو طرف صورتشو .بعدم پیام بده عزیزم رسیدی؟

صبحونه درست کردن و رفتن توی اتاق با صبحونه درست نکردن یکیه 

بشین پای میز اتفاقا یکی دو تا خبر سیاسی چیزی هم براش بخون یا ازش بپرس دیشب خوب خوابیدی؟  صبحونه هم مفصل تر بچین براش

نترس فکر نمیکنه داری منتشو میکشی .چون قرار شد احترام دوبرابر بذاری ولی باهاش سرسنگین باشی . گیج میشه اصلا.خودش میاد طرفت

این پسربچه های تخس لوس رو فقط باید کم محلی کنی بچسبن به پر و پات

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
نههههههه حتما برو  من میرم ولی همیشه که خوبیم از لبش میبوسمش وقتی باهاش قهرم از گونه اش میبوسم ...

آفرین

چه فکر بکری

عالیه

ممنونم بخاطر اینکه وقت گذاشتی و تجربه هاتو با ما به اشتراک گذاشتی. زندگیت پر از آرامش و‌شادی دوست خوبم

دلواپسِ فرشته هام...🌠
آفرین چه فکر بکری عالیه ممنونم بخاطر اینکه وقت گذاشتی و تجربه هاتو با ما به اشتراک گذاشتی. زندگیت ...

ممنون عزیزم.امیدوارم هر چه زودتر رابطه تون به ایده آل ذهنیتون نزدیک بشه. موفق باشی.🌹