2777
2789

قهر نمیکنیم حرف کم میزنیم از پیش هم رد میشیم مواظبیم به هم نخوریم 😁 

جامونو اصلا جدا نمیکنیم ولی میریم اون لبه تخت میخوابیم تا صبح هم مواظبم یه وقت روم رو به طرفش نکنم.ایششششش😤

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

یه هفته.و اینکه اصلا قضیه به من ربط نداشت.باباش واسه خونه مون وسایل خریده بود.یعنی منم برد گف اینو پسندیدم.میخام بخرم براتون.منم گفتم صبرکنیم پسرتون برگرده.اینجا نبود.بعد بخریم.گفتن نههههه پسرما اونجوری نیس.بعدخودشونم فهمیدن که قهرکرده با من...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زیاده که. جاتم جدا کردی؟ سره چی بحثتون شد؟؟

اره جامونم جداکردیم سرخانواده بحثمون شد بی احترامی کرد خودشم اومدآشتی

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
آخرش کی پیشقدم میشه؟

گاهی اون گاهی من .خوشبختانه اگر مقصر باشیم قبول میکنیم.  هر چند در هر دو صورت بعدش جریمه سنگینی پرداخت میکنه بیچاره 

یعنی من وقتی مقصر هستم طوری رفتار میکنم که اینقدر شرمنده میشه میاد عذرخواهی هم میکنه طفلک

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
، قدرت روحی و تحملت بالاست 

اولاش تحمل نداشتم ولی اینسری نخواستم خودموکوچیک کنم،بعداون قهره دیگه شوهرم یساعتم باهام قهرنمیمونه😂😂😂😂

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ی سری چندروز باهاش حرف نزدم اونم برای اینکه چندبار در باره اون موضوع بهش تذکر داده بودم...البته روزا سرکار بود...غذامیپختم ولی تنهایی برمیداشتم میخوردم...اصلا حرف نمیزدما اصلا.. بقیه مواقع خیلی حرافم...اخرشم بعد چند روز ریششو ی جوری گذاشت ناخوداگاه خندم گرفت..گف خداروشکر حرف زدی مردم از بس ساکت بودی

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی