2777
2789
عنوان

بزنيين شبكه ٣كربلا😍 برنامه مخاطب خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 42 پست
ببین اگر یکی تاپیک غیر مذهبی بزنه راجع ب سگ، ازدواج سفید ، مشروب و غیره ی مذهبی بیاد ازین حرفا بزنه ...

چی بگم.....امان از بی منطقی،

دم از انسانیت هم میزنند!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اینا یه سری آدمای جوگیری هستن که با ضد دین بودنشون میخوان بگن ما روشن فکریم    

روشنفکرها از مهم ترین افراد ی جامعه ان پیشبرد فرهنگی جامعه ب اونا بسته است 

ولی این دسته شبه روشنفکرن فقط ژستن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشنفکرها از مهم ترین افراد ی جامعه ان پیشبرد فرهنگی جامعه ب اونا بسته است  ولی این دسته شبه ر ...

خداروشکر امثال شما و بانوی بی نشان توی سایت هستن

آدم افسردگی میگیره از دیدن و شنیدن بعضی چیزا اینجا

استاتر ؟ پیامک که میگه چی بود متوجه نشدم یه لحظه شو شنیدم به قید قرعه کربلا میبریم هر کی اسمش در بیاد . چیکار کنم برا قرعه کشی ؟

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
استاتر ؟ پیامک که میگه چی بود متوجه نشدم یه لحظه شو شنیدم به قید قرعه کربلا میبریم هر کی اسمش در بیا ...

عزيزم به اين شماره اسم و فاميلتو پيامك كن هر هفته قرعه كشي دارن اونايي كه زيارت اولي باشن ميفرستن كربلا

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
خداروشکر امثال شما و بانوی بی نشان توی سایت هستن آدم افسردگی میگیره از دیدن و شنیدن بعضی چیزا اینجا

لطف داری عزیزم به خصوص بانوی بی نشان رو که به واسطه رشتشون جواب خیلی از شبهات رو عالی میدن

ولی اره واقعا سایت   جو بدی داره   ی چیزایی میگن که 😑😑😑😑

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عزيزم به اين شماره اسم و فاميلتو پيامك كن هر هفته قرعه كشي دارن اونايي كه زيارت اولي باشن ميفرستن كر ...

آبجی مرسی ایشالا اسمت دراددددد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 فداتشم میگم هر هفته جمعه ها بفرستم ؟ یا فقط امشب . و تا کی وقت دارم بفرستم 

آبجی مرسی ایشالا اسمت دراددددد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 فداتشم میگم هر هفته جمعه ها بفر ...

مرسي عزيزم انشالله قسمت همگي شه

هر هفته كه برنامه شروع ميشه  تا اخر برنامه وقت داري اسمتو بفرست انشالله بزودي اسمت دربياد 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
مرسي عزيزم انشالله قسمت همگي شه هر هفته كه برنامه شروع ميشه  تا اخر برنامه وقت داري اسمتو بفرس ...

مرسی عزیزم 😍😍😍😍😍 فرستادم ایشالا 

فقط اسم یه نفر میشه فرستاد ؟ یا چند نفر میتونم

مرسی عزیزم 😍😍😍😍😍 فرستادم ایشالا   فقط اسم یه نفر میشه فرستاد ؟ یا چند نفر میتونم

هرپيامك يك اسم