2777
2789
عنوان

مشکل در بلعیدن....

3928 بازدید | 43 پست

خانوما،مادرم نزدیک 70سالشه نزدیک 2*3هفتس ک موقع غذا خوردن مشکل بلعیدن پیدا کرده. و حتما باید با ی قورت اب لقمشو قورت بده،هر چ قدر میکنیم دکتر نمیره و، میگه سرطانه بزارید ب در خودم بمیرم ،الان تو نت سرچ کردم علتای زیادی داره،ترو خدا. کسی تو فامیل اشنا همچی مشکلی داشته ،خیلی نگران حالشم...

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کدوم استان ....آیا کاهش وزن داره .....درد نداره ....حتما باید آب بخوره روی غذا .....تعادل داره ....‌سردرد نداره ..‌.

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

به نظرم حتما ببرید دکتر. چون همون طور که خودتون نوشتید علل مختلفی داره و فقط پزشک میتونه تشخیص بده که مشکل مادر چیه. انشالا که چیز جدی نباشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به نظرم حتما ببرید دکتر. چون همون طور که خودتون نوشتید علل مختلفی داره و فقط پزشک میتونه تشخیص بده ک ...

اووووووف از ترس سرطان میگ محاله برم  دکتر.  

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

سنشون بالاس خوب به نظرم طبیعی باشه مادربزرگ منم البته 80هستن ولی چندساله مشگل بلع دارن پدرم هم داشتن غیرعادی نیست 

بالامیارن وقتی غذا میخورن ؟؟؟؟

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام