2777
2789
عنوان

کارای مادرشوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نباید چیزی برای کسی تعریف کنید تا جای که ممکنه.   مخصوصا الان این خانم مادرشوهر اینجوری میکنه. وای بچه دنیا بیاد چ کارمیکنه.  لاغرباشه چی هی میخواد هی حرف بزنه اینا دلسوزی نیست دخالت دخالت.  تقصیر اون بنده خدا نیست خودتون نباید تعریف کنید. 

دکترم گفت تاحرکاتش خوبه هیچ مشکلی نداره دیروزم دکتر بودم هم حرکاتش خوب بود هم ضربان قلبش گفت هیچ مشک ...

عزیزم من زایمان طبیعی داشتم. بند ناف هم ۲دور، دور گردن بچه بود

هیچ مشکلی هم نبوو

طی زایمان هم لحطه به لحطه ضربان قلب بچه داره چک میشه به وسیله اون دستگاه هایی که به شکم مادر وصله پس جای نگرانی نیست

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
منم اینجور بدنیا اومدم بنف ناف دوز گردنم بود خلاصه گلم ب دل نگیر ب این فکر کن ک اگ مامانت هم اینارو ...

مامانم اصلا از این حرفا نمیزنه میگه هرجوری خودت راحتی میدونم نگرانه ولی به روم نمیاره من خیلی حساسم استرس میگیرم عصبی میشم 

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊
مامانم اصلا از این حرفا نمیزنه میگه هرجوری خودت راحتی میدونم نگرانه ولی به روم نمیاره من خیلی حساسم ...

زایمان طبیعی اگه مشکلی نباشه خوبه اگرنه خود دکتر ریسک نمیکنه من دو بار زایمان طبیعی داشتم دکتر گفت اگه ضربان بچه بیفته مجبوریم سزارین کنیم

ولی من‌فکر میکنم راست میگن ،تو این سایت کلی مادر شوهر دیدم‌می گفتن طبیعی چون فقط به فکر جیب پسرشون ب ...

عزیزم الان طبیعی و سزارین تو بیمارستان های خصوصی از نظر مالی هیچ فرقی با هم نداره ولی خب تو دولتی انگار خیلی کنتر میگیرن نسبت به سزارین ..

😍😍😍
مامانم اصلا از این حرفا نمیزنه میگه هرجوری خودت راحتی میدونم نگرانه ولی به روم نمیاره من خیلی حساسم ...

مامانت ی عمره میشناسدت ولی مادر شوهرت نه.کم کم اخلاقش دستت میاد 

یا کلن بش بگو ک بدت میاد هی بت بگن