2777
2789
عنوان

نظرسنجییییی...بیاییننننن همهههه

110 بازدید | 13 پست

تعداد رای : 20
نظرسنجی
موندن پشت کنکور
3
15%
رفتن به دانشگاه دولتی
3
15%
چمیدونیم مااااا
11
55%
فقط پزشکی
3
15%
گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......

اه اگ میدونستم همه زدن چمیدونم من یکی دیگه میزدم ک خاص باشم 😂😂😂

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اگ میدونستم همه زدن چمیدونم من یکی دیگه میزدم ک خاص باشم 😂😂😂

چ غلطی کردم اون گزینرو گذاشتم  

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......

پشت کنکور نمون

والا بخدا همه چی پزشکی نیست

مریض کرد این رشته همه رو اه

چند سال دیگه پزشکی هم عادی میشه

حالا ببینین

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
چه جوری بار 4کنکور میدی؟

اگ یسال بمونم میشه چهارم..جهشی خوندم

آخه واقعا این چیزیه ک خودت باید تصمیم بگیری عزیزم .نمیشه از بقیه در مورد آینده ای ک خودت توشی بپرسی ...از خودت بپرس این سوالو

..دررضمن منم همسن خودتم ؛)

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴
آخه واقعا این چیزیه ک خودت باید تصمیم بگیری عزیزم .نمیشه از بقیه در مورد آینده ای ک خودت توشی بپرسی ...

فک کنم باید بمونم چون عاشق پزشکیم..موفق باشی فدات  

من خودم تو نظرسنجی فقط پزشکی رو انتخاب کردم چون خودم عاشق این رشتم و متاسفانه نتونستم قبول بشم ولی الان میگم هرچی قبول شدی برو چون ادم یه سال که میمونه پشت کنکور دیگه باد به پشتش میخوره من سال اول خیلی خوندم ولی سال دوم دیگه نتونستم بخونم به خاطر همین امسال هرچی قبول بشم میرم گرچه میدونم دلم همیشه با پزشکی میمونه😔 

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤
 من خودم تو نظرسنجی فقط پزشکی رو انتخاب کردم چون خودم عاشق این رشتم و متاسفانه نتونستم قبول بشم ...

اخی عزیزم..منم مثل توام ولی ادم نمیتونه ی عمر با حسرت زندگی کنه  

اخی عزیزم..منم مثل توام ولی ادم نمیتونه ی عمر با حسرت زندگی کنه    

بدتر از همه اینه که یه مشت بیشعور مسخره میکنن من به خاطر حرف این و اون امسال هر چی بشه میرم وگرنه صد در صد میذاشتم سال دیگه

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤