2777
2789

بچه ها یه شونه تخم مرغ خریدم خرابه ببرم بگم؟چندتاشو تو کاسه ریختم بقیشو ریختم دور نمیخوام پولشو پس بگیرم فقط بگم که نگه چرا از ما خرید نمیکنین اخه تو محلمونه ما چندبار خریدیم محصولاتش خراب بوده دیگه خرید نمیکنیم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

حتماً ببر و بهش بگو واسع همين كاراتونه كه ازتون خريد نميكنيم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برو بنداز جلوش

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           

منم ندارمشون که پس بدم یکی پس از دیگری شکستم ریختم تو سینک بو گند میداد فقط چندتاش تو کاسه اس اونارم گفتم ببرم نگه دروغ میگین

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

حتما برو

من یبار سس خریدم سس تک نفره ۱۰۰ تا خریدم خراب بود همرو پس دادم پولشو نداد ولی گفتم پولش مهم نیست ولی اشغال به مردم بیچاره ندین

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من