2777
2789
عزیزم غیر مستقیم گفتم چرا بده من داشتم ولی همون مرحله اول خوب شد اما دوستم سر این ماجرا طلاق گرفت چ ...

من حس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نمیشه روم هم نمیاد به کسی بگم  دوازده سالمه   طبیعیه یا فیس توله؟؟ خیلی میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزممم ببخشید دیر دارم جوابتو میدم ببین باید خیلی بهداشت رو رعایت کنی  بعد از دستشویی ...

سلام عزیزم خوبی هستید؟

عزیزم شما دقیقا اون سوراخ چند سانت تا مقعد فاصله داشت؟

چرک ازش میومد؟

باد معده چی؟

اندازه چی بود؟

دکتر گفت فیستوله یا خودتشخیصی؟

منم یه سوراخ ریز مابین واژن مقعدم هست 

که گاهی حس میکنم باد روده ازش خارش میشه 

خداروشکر درد نداره ترشحم من ندیدم 

از شما کامل خوب شد حتی جاش؟

سلام عزیزم خوبی هستید؟ عزیزم شما دقیقا اون سوراخ چند سانت تا مقعد فاصله داشت؟ چرک ازش میومد؟ باد ...

سلام عزیزم نه خودم از سرچ تو اینترنت این تشخیصو داده بودم

دقیقا کنار سوراخ مقعد هست. ( همون قسمتی که صورتی رنگ هست) 

دکتر نرفتم اصلا ولی فکر کنم خوب شد خودش 

فکر کنم به سبک زندگی و ورزش و تغذیه خوب و اینا مربوط میشد

سلام عزیزم خوبی هستید؟عزیزم شما دقیقا اون سوراخ چند سانت تا مقعد فاصله داشت؟چرک ازش میومد؟باد معده چ ...

سلام وقتتون بخیر و شادی

غرض از مزاحمت منم پیش دکتر احمد ایزد پناه عمل کردم برای فیستول مقعد

یه زخم گودی هست که الان ۲۶ روزه عمل کردم و مدام عفونت میزنه  و باید تمیزش کنم

امکانش هست تجربتون رو برای مراقبت بعد از عمل رو به منم بگید و اینکه تا چندذروز عفونت از زخمتون میومد و چند روز طول کشید که زخمتون پر شد و چند روز بعدش پوست آورد و کامل خوب شد

ممنون از لطفتون

سلام وقتتون بخیر و شادیغرض از مزاحمت منم پیش دکتر احمد ایزد پناه عمل کردم برای فیستول مقعدیه زخم گود ...

سلام 

انشالله بزودی خوب بشید 

تا یک الی یک ماه ونیم بسته به گودی زخم ترشح داره 

۳ماه طول میکشه پر بشه 

تا یک سال ونیم نتونستم روی زمین صاف بشینم 

درکل باید دو الی سه سال بگذره تا کمی نرمالتر بشه ولیی بازم با خستگی زیاد و نشستن طولانی ودفع بد محل عمل درد میاد