2777
2789
عنوان

چطوره؟

198 بازدید | 15 پست

خانوما من با همسرم قهرم  شب مادر شوهرم دعوتم کرده خونشون  اونا از اختلاف ما چیزی نمیدونن  بنده خداها  😐  جلو بقیه خیلی عادی جلوه میکنیم  حالا میخوام امشب کلی با الفاظ عاشقونه صداش کنم و بهش محبت کنم جلو همه   یکم حرصش بدم شاید از رو بره   چطوره؟؟؟ 

البته میدونم در خلوت خفتم میکنه و دعوامون میشه باز   😂😂😂 ولی یکم خالی میشم 😕😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خسته شدم همش قهر قهر  دعوا  بحث   مثلا عقد دوره ی  شیرین زندگیهه  ولی هیچی ...

عزیزم شما ک چند ساعت پیش شوهرت داشت خودشو برات میکشتو  قربون صدقه ک مگه مردم بیا ببرمت مشهد و فلان 😶

کی وقت شد دعوا کنید 🙄

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
عزیزم شما ک چند ساعت پیش شوهرت داشت خودشو برات میکشتو  قربون صدقه ک مگه مردم بیا ببرمت مشهد و ف ...

وقتی بهش گفتم بابا قبول نکرد گفت  بدرک  همین بدرک شد مقدمه ی دعوای دیگه 

وقتی بهش گفتم بابا قبول نکرد گفت  بدرک  همین بدرک شد مقدمه ی دعوای دیگه

اه حالم از این مردا بهم میخوره .

برا خودمم همینجوریه میمون تهشم میگه مگه من چی گفتم خودت دعوارو شروع کردی ادامه دادی😒😒

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اه حالم از این مردا بهم میخوره . برا خودمم همینجوریه میمون تهشم میگه مگه من چی گفتم خودت دعوارو شرو ...

اصلا تعادلش رو از دیت داده تو این چند ماه   یه روز خوبه یه روز بد  عصابش  خیلی ضعیف شده بعضی وقتا از خودم بدم میاد میگم کم کاری از منه  و من مقصرم ک نمیتونم مدیریت کنم  چون  نیگن زن باید اوضاع رو اروم نگه داره 😕

اصلا تعادلش رو از دیت داده تو این چند ماه   یه روز خوبه یه روز بد  عصابش  خیلی ...

بیخود میگن .منم انقد تفکراتم این بود چشم باز کردم دیدم زندگیم نابود شده بس ک کوتاه اومدم ت  سری خور تر شدم .

عزیزم دارم دوستانه و بر اساس تجربه زندگی چنرین سالم میگه تا مشکلتون بیخ پیدا نکرده برید مشاوره .حتمااااا

اصلاااانم پیش خانواده ها مطرح نکنید چون سواد درست کردنشو ندارن بدتر خراب میکنن .

بیخود میگن .منم انقد تفکراتم این بود چشم باز کردم دیدم زندگیم نابود شده بس ک کوتاه اومدم ت  سری ...

باور میکنی یه سری رفتیم مشاوره  هنوز وارد مطب دکتر نشدیم دعوامون شد  دور زد برگشتیم  ولی بازم پیشنهادشو میدم