2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهش فکر کردم بعضی وقتها. فکر کن بگردی یه اقای باهوش و خو ش قیافه و اصل و نسب دار رو پیدا کنی و ف ...

بله دقیقا دنبال ژن خوب هستم که حامله کنه و بره . نمی دونم چطور اعتماد کنم . یه بار ازدواج کردم . گفتن مهریه خوشبختی نمیاره ولی برای من نداشتنش بدبختی آورد . باید برای بچه داشتن هم باج میدادم . اسپرمش هم معیوب بود . Ivf کردیم با منت . میگفت تو همکاری نمیکنی برای ماشین خریدن یعنی پول نمیدی منم اسپرم نمیدم . اعتراض مساوی بود همینی که هست .....نمیخوای ....بریم دادگاه ونک ... آخرشم 4 تا جنین نزاشت برای دوم انتقال بدم . پول میخواست ..... میگفت من باید اجازه بدم بری اتاق عمل ... 

پدر بی بچه میخوام چکار؟؟؟ 

من خودم سرمایه دارم . اقامت دارم . برش میدارم میرم خارج زندگی میکنیم. حوصله باج دادن به مرد جماعت ندارم دیگه . 

آخه سرپرستی گرفتن هم واقعا مسخره هست  طرف خونه به نام بچه ی خودش نمیکنه بنام بچه ی مردم باید ب ...

گناه نیست عزیز . همه جای دنیا قوانین بچه گرفتن سخته . خارج که بچه خودتم میان بازرسی . دلیلش اینه که تو ایران از بچه ها ممکنه سواستفاده ابزاری کنن . انواع باند و فروش مواد و ... . 

گناه نیست عزیز . همه جای دنیا قوانین بچه گرفتن سخته . خارج که بچه خودتم میان بازرسی . دلیلش اینه که ...

همون سلامت جسمی و روحی و سرکشی کافیه 

نیاز به این همه بگیر ببند نیست و بنام زدن و این مزخرفات 

یعنی دو جیز مسخره ادم تو نی نی سایت میشنوه انگار قوانین رو نمیدونن

یکی اینکه تا تقی به توقی میخوره به طرف میگن برو سرکار(انگار همینجور کار ریخته)

یا هرکی تاپیک میزنه میگن بچه به فرزندی بگیر😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خیلی خیلی خیلی شرایطش سخته به هرکسی نمیدن

بله دقیقا دنبال ژن خوب هستم که حامله کنه و بره . نمی دونم چطور اعتماد کنم . یه بار ازدواج کردم . گفت ...

خوووووب چکاریه برو خارج همون جایه دونه درست کن

چون ایراااان همچین چیزی تقریباغیرممکنه

مگراینکه غیرقانونی باشه که اونم ریسکه

آخه بچه‌میخوای  چکار 😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

حالا این اصل و نسب رو می‌خواین چی‌کار؟ برام جای سواله. 

حالا خوشگل باشه یه چیزی ولی پولش ک اصلا ب بچه نمی‌رسه. خوشتیپ هم ک ربطی نداره

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
بله دقیقا دنبال ژن خوب هستم که حامله کنه و بره . نمی دونم چطور اعتماد کنم . یه بار ازدواج کردم . گفت ...

اگه اقامت داری برو همون خارج اسپرم اهدایی بگیر 

متاسف شدم عزیزم بخاطر اتفاقاتی که داشتی تو زندگیت

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
حالا این اصل و نسب رو می‌خواین چی‌کار؟ برام جای سواله.  حالا خوشگل باشه یه چیزی ولی پولش ک اصل ...

اصل و نسب یعنی اگه بچه مثلا به باباش نرفت به فک و فامیل باباش رفت یه دفعه تو ذوقمون نخوره!

حالا این اصل و نسب رو می‌خواین چی‌کار؟ برام جای سواله.  حالا خوشگل باشه یه چیزی ولی پولش ک اصل ...

توانایی پول دراوردن هم یه نوعی هوش طرف رو نشون میده!

حالا شما سخت نگیر. داریم خیالبافی میکنیم!