2777
2789
اما بچه هایی که بدون الگو مردونه بزرگ میشن بعدها دچار مشکل میشن

بدون الگو بودن خیلی بهتر از اینه ک الگوش سالم نباشع

بنظرم تو این دوره نمیشه به هر پسری اعتماد کرد

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پتانسیلشو درش میبینم    

😑😑😂 باشه فکر خوبیه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
نه پولدار نیستم عزیزم اگر پولدار بودم برنامه هام با ازدواج عوض نمیشد نه تو جلسه کاری دیدمش

☺عزیزممم

به پای هم پیر شید

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
مریم مقدس هم بود😉

نه اون دیگه فرق داشت😑 ولی بکر زایی خود طرف حور نر و ماده رو میکشه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
یکیو میشناسم مجرده ولی یه بچه داره،سرپرستی یه بچه رو قبول کرده 

آخه سرپرستی گرفتن هم واقعا مسخره هست 

طرف خونه به نام بچه ی خودش نمیکنه بنام بچه ی مردم باید بکنه

خوب حالا بچه تا ابد تو بهزیستی بمونه و ۱۸ سالگی رها بشه خوبه یا صاحب خانه و‌خانواده بشه 

تضمینهای مسخره ایه 

بچه هه حاضره یه شب صاحب یه اتاق بشه که مال خودشه بعد اینا ازش دریغ میکنن چون حتما باید به نام بشه ملک 

انقد شرایط رو سخت کردن الکی 

الان ما بچه ی مامان بابای خودمونیم همه چیمون معمولی بود هیچی هم به ناممون نزدن 

بعد هزارتا بچه ی تنی  که وسط دعوای پدر مادرن و ضربه ی روحی خوردن و‌تو فقر بزرگ شدن 

اونی که تو بهزیستیه حالا یا باید همونجا بمونه یا بره وسط یه رفاه بی نقص که خیلی از بچه های پدر مادر دار آرزوش دارن 

هر چی فک میکنم منطق بهزیستی رو‌نمیفهمم😐

این همه پدر مادر بی بچه 

این همه بچه ی بی پدر مادر در حسرت یه چار دیواری به اسم خونه 

بعد اینا هفت خوان رستم گذاشتن 

گناهه

چقدر هم قلدر و عصبی هستی کارتو کن لگو داره الگوداره

اشتباه منشن نکردی؟؟؟؟

من قلدر و عصبی هستم؟؟؟؟؟

فازت چیهههه

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
آخه سرپرستی گرفتن هم واقعا مسخره هست  طرف خونه به نام بچه ی خودش نمیکنه بنام بچه ی مردم باید ب ...

چی بگم والا.من از شرایط سختش خبر ندارم درست.

ولی خب درسته که خیلیا بخاطر نداشتن فرزند  میرن درخواست میدن،ولی اگه این شرایط سخت نمبود حتما خیلیا بودن که بخاطر یه سری کارای دیگه میرفتن دنبال بچه گرفتن..

البته این بنده خدا که میگم سرپرستی بچه به عهده گرفته موضوعش فرق داشت،از پرورشگاه نگرفته بود.

یکی از فامیلای دورشون معتاد بود و بچه شو نمیخاست،میخاسته بزاره سر راه،اینم دست میسوزه و میاره خونش،،

الانم بچه ۶-۷سالشه و خیییلی خیلی شبیه اون دختر خانومه،ینی میبینی فکر میکنی بچه خودشه😊چون باهم بزرگ شدن و چهره شون شبیه هم شده

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

منم بهش فکر کردم بعضی وقتها. فکر کن بگردی یه اقای باهوش و خو ش قیافه و اصل و نسب دار رو پیدا کنی و فقط بخواهی اون روز بیاد ازمایشگاه و بعد ای وی اف کنی و اون بره پی زندگیش! البته من یه پسر دارم. چون دختر دوست دارم یا میخوام بچم تنها نباشه بهش فکر کردم. بعد یه دفعه یادم میاد تو خرج همین یکی هم موندم !!!

نزن نزن فاز ندارم😆😆😆

خدا تو رو زده عزیزم😁

من چیکاره باشم