2777
2789

سلام ،خواستم فقط بهت بگم انقدر دعا واسه اینا اون میکنی یه دعاییم واسه خودت بکن ،خیلی فکر میکنی کارت درسته و عاقلی ولی اینکه بخوای تو تاپیک عمومی افراد خیلی حرفارا بزنی و باعث دل شکستن بشی مطمن باش اون دنیا جای خوبی نخواهی داشت،شمایی ک هعی میری تو این تاپیک تو اون تاپیک میگی ب قول مونا به قول سارا و حرفای خودتو از قول کسایی دیگه میزنی بدون مریض تویی ک دل میشکنی مریض،تویی ک واسه همه شادی و خوبی میخوای ولی روحشونو داغون میکنی یکم واسه خودت و روان و روح مریضت دعا کن ک انقدر فضولی نکنی و بخوای دیگرانا نصیحت کنی،ب تو ربطی نداره کسی چه تاپیکیا پیگیری میکنه و یا واسه کسایی دیگه چه نظراتی میده ،حیف ک میخواستم تو چندتا تاپیک جوابتو بدم اما متاسفانه تاپیک قفل بود،یه ب من چه بگو خودتم راحت کن ب تو چه ک بقیه چیکار میکنن ،به تو چه که بقیه روح و روانشون منفی هست یا نه،اصلا تو را سنن! مزخرف ب تمام معنایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تگش کن ببینه حداقل

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

اینجارو زیاد جدی نگیرید همه جور ادمی با همه جور طرز تفکر و فرهنگی اینجا هستن مطمئنا اگه یکی باهامون همنظر باشه شاید 10 نفر مخالفمون باشه بیخیال شید 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
خب حالا ی ب جهنم بگو ارزش حرص خوردن ندارخ پوستت خراب میشه

پوستم ب درک تا حرص میخورم سینم قفل میکنه حتی شیرم ب بچم نمیتونم بدم ،ک اینم گناهش گردن همون راحیل خانوم مدعی

پوستم ب درک تا حرص میخورم سینم قفل میکنه حتی شیرم ب بچم نمیتونم بدم ،ک اینم گناهش گردن همون راحیل خا ...

وااای دختر مگ دیوونه شدی الانم ب بچه شیر نده اینقد حرص خوردی بچتم استرسی میشه وقتی حالت خوب شد

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
وااای دختر مگ دیوونه شدی الانم ب بچه شیر نده اینقد حرص خوردی بچتم استرسی میشه وقتی حالت خوب شد

دقیقا الان مجبور شدم شیر خشکش بدم چون اصلا شیر نمیاد ک بتونم بدوشم حداقل،من تازه ایدی مامانمو پیدا کردم هعیییییی راست رفته چپ رفته ،رفته تو تاپیکاش هعی گفته تو مریضی،تو فاز منفی داری،تو حسودی،تو فلانی ،شما بودی کسی ب مادرت بی احترامی میکرد حرص نمیخوردی؟بعد مامان منم جوابشو نداده اصلا ،باز میاد تو تاپیکا دیگش همینارا مینویسع،خداییش کی الان مریض و روانیه؟؟؟د وقتط جوابتو نمیدی چرا انقدر پیگیری میکنی

من کلا کسایی رو که این سایت و کاربرها و حرفهاشونو جدی میگیرن رو درک نمی کنم چطور می تونید به خاطر ا ...

جدی نگرفتم گلم ،ولی طرف باید بفهمه ک همچین نرمالم نیست علامه دهر نیست، ک میره بالا منبر