2777
2789
عنوان

بدقولی

1495 بازدید | 26 پست

من هیچ وقت یادم نمیاد بدقولی کرده باشم ولی درکل بیشتر آقایون بدقولن البته به آقایون بر نخوره مردای زندگی من که اینطورن   بابام  داداشم  الانم دوست پسرم چقدرم بدم میاد از بدقولی   

تو خیلی باارزشی

ما خونوادتن خیلی آن تایمیم ولی شوهرم نگو نگو نگو بدقول خیلی بدقول مثلا بگه صبح ساعت۹ میام شب ساعت ۱۲ میاد. خیلی باحاله دوستش دازم😍😍😍😍😍😍😍

اوایل واسم سخت بود الان همه عادت کردن نثلا مامانم زنگ میزنه میگه ناهار بیایید اینجا ولی خودش یواش به من میگه میدونم دیر میرسین ما شام میخوریم براتون نگه میداریم😂😂😂🤣🤣

ما خونوادتن خیلی آن تایمیم ولی شوهرم نگو نگو نگو بدقول خیلی بدقول مثلا بگه صبح ساعت۹ میام شب ساعت ۱۲ ...

فک کنم دوست پسرم که قراره به زودی همسرم بشه همینطوره هر وقت بخواد بیاد دیرمیکنه

تو خیلی باارزشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازفامیلهای ما کلا مردوزن برای عروسی دعوت میشن از7تا11 ساعت 9شب میان.شام هم دعوت میکنیم طوری میان که بعد شام بایدسریع میوه بیاریم چون ازوقت خواب خیلیها گذشته

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
عادت میکنی. به مهربونیاش فکر کن😍😍😍

امروز قرار بود با مامانش تشریف بیارن خواستگاری گفت بهت زنگ میزنم هنوزم زنگ نزده نمیدونم امروز میان یانه ای خدا چرا انقدربیخیاله  

تو خیلی باارزشی
آره بابا شب خاستگاری قرار بود ساعت ۸بیان ساعت یک اومدن همه خواب بودیم بابام قاطی کرده بود خیلی باحال ...

من بابام مخالف صد در صده من انقدر گریه کردم تهدید به خودکشی....تازه راضی شده بیان خوااستگاری که اینام همش امروزفردا میکنن

تو خیلی باارزشی
حالا پسره ارزش داره که دور خونوادتو بزنی یا خودتو بکشی؟؟ شغلش چیه؟؟ مدرک تحصیلیش؟؟ خونه؟؟ ماشین؟؟&n ...

خخخ بخدا قسم هیچ دانشجو آسو پاس بدبختی اینجاس عاشقش شدم بعضی وقتا فکرمیکنم عاشق چیه این شدم

تو خیلی باارزشی

نمیخوام نصیحتت کنم چون واقعا عشق تو زندگی اگه وجود نداشته باشع هیچ زندگی ای پایبند نمیمونه پس اول از همه چیز عشقه

ولی خواهرانه. شوهر همیشه هست هیچوقت برای به دست آوردن چیزی پلهای پشت سرت رو خراب نکن

وقتی ازدواج میکنی دیگه دختر خونه نیستی که مدر و مادر از گوشتشون درارن برای تو استفاده کنن تا تو آسایش باشی و هیچ منتی هم رو سرت نذارن.

وقتی ازدواج میکنی یه سری وظیفه ها بهت محول میشه وظیفه همسر بودن عروس بودن بعد تو میشینی خودتو با دیگران مقایسه میکنی کمبودهاتو میبینی. به حرف پدر رو مادرت گوش کن. ببین چرا اینقدر میان مینالن از شوهراشون و خانوادهاشون. دروغ نیستن تمامشون حقیقت داره

نه مادرم کاملآ موافقه درسته اون هنوز هیچی نداره اما خوب ما هردو جوانیم بعدشم من میتونم زندگیو سختیارو تحمل کن به نظرمن دوست داشتن خیلی مهمه چون اگه ینفرازته دل دوست داشته باشی میتونی سختیا تحمل کنی

تو خیلی باارزشی