2777
2789
عنوان

خانما دیگه اعصاب برام نمونده

272 بازدید | 21 پست

سلام ی پسر بیست دو ماهه دارم دیگه اعصاب برام نزاشته خیلی نق میزنه همه چی با گریه میخواد خیلی خراب کاری میکنه تا بهش میگم پارسا ی ربع میزنه زیر گریه بد غذا میخوره همش در حال لج کردنه همش آویزونمه باهاش بازی می‌کنم تا میرم اشپزخونه همش میگه آب بده میریزه رو فرش و کشو تلویزیون غذا هم همینطور لوازم سالم برام نزاشته جاروبرقی ی جور خراب کرده ماشین لباسشویی همش سرش توشه 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭😭😭کلافه شدم

😧😧

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

این سن دقیقا سن لجبازیه اسمش.

بچه ست.تربیت کنین و قاطع باشین.ولی خشم و دعوا اصلا

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای ☹من فکر میکردم پسر من شدیدا لجبازه منم بیچاره شدم از دستش انقد بامن لج میکنه.خیلی از کارای پسر شمارو میکنه.

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
🤣🤣🤣🤣🤣 شیطونی از قیافه هاشون میریزه 

پس من چی بگم ،یعنی خدایی یه راهی بهتون میگم دعام کنید فقط،دمنوش بخورید وقتایی که ارومترین و کاراتون تموم شده

گل گاو زبان و بابونه و به لیمو و چای سبز،بریزید توی قوطی هر روز دم کنید یه فنجون یا لیوان بخورید همین

اون قسمتی که تا میری آشپزخونه میگه آب بعدم میریزه رو فرش کپی پسر منه😁😁😁

هجده ماهشه 

میگه ماما آآآآآ 

دست منم نمیخوره میگه فقط بده خودم خیلی لجباز و حرف خودش رو به هر طریقی به کرسی میشونه بعدم یه قطره میخوره بقیشو طی یه حرکت غافلگیرانه خالی میکنه رو فرش حالا من کم میریزم تو لیوانش ولی بازم به زور چند لیوان دیگه آب ازم میگیره 

دخترمممم اصلا اینجوری نبود خیلی خوب بود خیلی

از وقتی داداشش به دنیا اومده اونم میخواد کارای داداششو تقلید کنه سه سالشه 

وای دعواش میکنم تو چرا فلان کارو میکنی مگه تو نی نی هستی اولش حساب میبره یهو داداشش میخنده اونم میخنده هر کاری داداشش کرد اونم میکنه گیری افتادما 😑😑😑😑