2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قمم قم خیلی گرمه کاش میزاشتی اخرا تابستون یااوایل پاییزمیومدی

ولی اگرم میای لباس خنک بیار حتما باکلاه و عینک افتابی

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
اره کیف میده  ولی هوای قم بشدت گرمه بهتره ک غروب برید و صبح برگردید چون واقعاااا گرماش وحشتن ...

وای جدی ؟؟اخه مااهوازم رفتیم خیلی گرم بود وحشتنااااک اگه مثل اهوازه ک نریم بهتره

عزیزم من قبل عید رفتم هوا خوب بود ولی الان فک کنم خیلی گرم باشه مختصر ظرف باخودت ببر قابلمه پیک نیک زیر انداز اگه هتل ندارین چادر مسافرتی مواد غذایی مثل برنج وروغن ادویه حبوبات وسایل چای کلمن یکی دوتا بطری لباس مواد شوینده  اسکاج رو انداز بالشت  کلاه افتابی کرم  اینایی که من

خدایا نظری شاید بشود فرجی
وای جدی ؟؟اخه مااهوازم رفتیم خیلی گرم بود وحشتنااااک اگه مثل اهوازه ک نریم بهتره

من اهواز نرفتم

ولی قم اب و هوای خوبی نداره

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
عزیزم من قبل عید رفتم هوا خوب بود ولی الان فک کنم خیلی گرم باشه مختصر ظرف باخودت ببر قابلمه پیک نیک ...

اره خیلی گرمه من صبح باماشین بیرون بودم ازوقتی اومدم خونه زیرکولرم😭

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺