2777
2789
بدترین سفر زندگیم همدان بود اصلا جای خاص و قشنگی نداشت

واقعاااا !!!! خیلی جاهای قشنگ داره ک .دوست من دانشجویه اونجاس گاهی یه جاهایی میره و یه عکسای خفنی از طبیعتش میذره ک دلم میخاد برم اونجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا !!!! خیلی جاهای قشنگ داره ک .دوست من دانشجویه اونجاس گاهی یه جاهایی میره و یه عکسای خفنی از ...

والله همه میگن خوبه نمیدونم ما عید رفتم شاید بخاطر بدی هوا هم بود اصلا استفاده نکردیم داخل شهرشم دوست نداشتم

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!
والله همه میگن خوبه نمیدونم ما عید رفتم شاید بخاطر بدی هوا هم بود اصلا استفاده نکردیم داخل شهرشم دوس ...

اره شاید .من اخرین بار اواخر ابان ماه رفتم .وای هوا ک عالللللی بود .اصن منو شوهرم کیففف کردیم .با اینکه یک روزه بود

می خوایم خانوادگی بریم مسافرت همدان،گیلان یا مازندران؟

من که به شدت ویار گیلان دارم تالش

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!
می خوایم خانوادگی بریم مسافرت همدان،گیلان یا مازندران؟

من هرسه تاشو میشناسم اما گیلان عالییییییییه بری قلعه رودخان بری ماسوله کلی چیزای خوشمزه و جاهای دیدنی داره تو این آفتاب شدید واقعا جنگلاش می ارزه.گیلان عالیه حتما برو

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...