2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران محمد تو لاله جین برو .ابگوشت بزباش بخور عالی

تو خوده همدان هم کلیز برگر حتمن برو 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
ممنون چند ساعت با ماشین راهه؟

ما چندروز پیش اونجا بودیم رفتیم غار علیصدر اصلا فکرشو نمیکردم همدان انقدر گرم باشه ولی شباش خنکه آبشار گنجنامه هم رفتیم اونجا هم آفتاب خیلی اذیتمون کرد ولی وقتی اومدیم بیرون از محوطه آبشار دیدیم پایین رودخونه هست خنک بود همه نشسته بودن اونجا 

بدترین سفر زندگیم همدان بود اصلا جای خاص و قشنگی نداشت

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!
شهر خودتون😂😂😂😂😂

چی؟

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!

برو گنجنامه کییییف کن .کنار رودخونه بشین اصن یه ارامشی داره لعنتی .تله کابینشم سوارشو برو بالای کوه و دشت .غارلیصدر خیلی دوره از همدان من اصلا مسیرشو دوسنداشتم .یبار تو بچگیم رفته بودم یبارم چننندسال پیش دوباره رفتم .هوا هم اونقدی سرد نیست ک بخای لباس گرم ببری .واسه غذا و رستوران هم نمیدونم واقعا !