2777
2789
عنوان

خدایا خستم از این زندگی

552 بازدید | 9 پست

دوستان میگن هر چی بدبختی هست سر یه نفر میاد اون یه نفر منم والا خسته شدم از مهر تا حالا حالت تهوع و استفراغ و افت فشار و افت قند و... دارم 

قبل از عید گفتند اعصاب دو سری دارو اعصاب خوردم بعد از عید اندو و سی تی و سونو کردم گفتند معده( فتق هیاتال،رفلاکس ۳،التهاب شدیدو اعصاب هست 

دارو معده و اعصاب خوردم بهتر نشدم تا اینکه ازمایش دادم و هورمون کورتیزول خیلی پایینه( بیماری ادیسون) برام ام ای ار نوشت رفتم ولی اول را نداشت تمامی داروخانه اصفهان و هلال احمر و ۱۹۰ زنگ زدم نداشتند حالا قراره روز شنبه برم دمار ببینم امپول دیگه هم داره تو این رنج که برای ام ای ار میخوام یا نه والا دیگه 

زندگی را نمیخوام اصلا ارزوم اینه که یه خواب برم و دیگه بلند نشم یعنی میشه

ایا میشه خوب بشم ایا اگر نشم میشه دیگه راحت شم از این زندگی 

اره دیگه هرچی سنگه واس پای لنگه

شما هم افسردگی داری وقتی افسردگی داشته باشی اینهمه مشکل جسمی هم میگیری 

یه سر برو روانپزشک دارو افسردگی بخور

یا چی باعث میش اینقدر اعصابت بهم بریزیه؟

وقتی ی بد میاری پشت سرهم واست بد میاد منم همینم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه هرچی سنگه واس پای لنگه شما هم افسردگی داری وقتی افسردگی داشته باشی اینهمه مشکل جسمی هم میگ ...

اگر درست خونده باشید سه سری تو این نه ماه دارو اعصاب خوردم ولی بدتر شدم من قرص فلوکسامین ، امی تربیتیلین، نورتریبتیلین، وپرفنازین، اس سیتالوپرام، سیتالوپرام، اسنترا،تریفلوپرازین و.... خوردم خوب نشدم 

اگر درست خونده باشید سه سری تو این نه ماه دارو اعصاب خوردم ولی بدتر شدم من قرص فلوکسامین ، امی تربیت ...

خوندم کامل....

دارو اعصاب با افسردگی فرق داره

شما اول ریشه اعصاب خوردیت رو بیین چیه اونو حل کن بعد دارو افسردگی بخور من احساس میکنم افسردگی داری مشکل اصلی افسردگی هست ک منجر ب اعصاب خوردی هم میش

خستگی دائمی داری؟ دوست داری بخوابی ؟ بیحالی ؟ نفرت به همه چیز داری؟ پرخاشگری؟ تمرکز نداری؟ معده ات ریخته بهم ؟ کمردرد پا درد داری؟ فکرهای خودکشی تو ذهنت میاد ؟ اگر متاهلی نیاز جنسیت صفر شده ؟ دوستداری ی جا باشی ک هیچکس نباش ؟ از همه سر صدا بیزاری؟ اینها نشانه افسردگی هست ...

از اول شروع کن ... اول ریشه افسردگی یا اعصابت رو ببین چیه شوهر بچه خانواده شوهر ؟؟ سعی کن حلش کنی ... بعد برو یک دکتر جدید .

این دکترایی ک اینقدر دارو بهت داده معلومه فاز خودش چیه دکتر خوب طرف جنون روانی هم داشته باشه اینقدر دارو نمیده دارو زیاد حالت رو بدتر میکنه 

خوندم کامل.... دارو اعصاب با افسردگی فرق داره شما اول ریشه اعصاب خوردیت رو بیین چیه اونو حل کن بعد ...

من افسردگی نداشتم و مشکل اعصاب ندارم چون سطح هورمون کورتیزول پایینه و بیماری ادیسون دارم ام ای ار قراره برم 

من افسردگی نداشتم و مشکل اعصاب ندارم چون سطح هورمون کورتیزول پایینه و بیماری ادیسون دارم ام ای ار قر ...

خدا شفاتون بده نا امید نشید واس دلخشوی های شما نمیگم این اکثر مردم ایران دچار مشکل و بیماری اند خودتون ک دکتر و بیمارستان رفتید میبنید اوضاع ر و

به هرحال فقط ما نیسیتم مشکل داریم . دیگه چیکار کنیم باید تحمل کنیم.

سلام دوستان من تقریبا دوسالی میشه به بیماری ادیسون مبتلا شدم اولا ک ارثی نیست و اینکه تا آخر عمر باهات و باید دارو مصرف کنی من قبل از اینکه متوجه بشم بدنم سیاه شد مخصوصا دستام و کاهش وزن شدید ریزش مو و خستگی نمک هم به شدت مصرف میکردم دوبار دکتر پوست رفتم چون تا ب حال همچین مریضی به چشم ندیده بودم تا اینکه معرفی شدم به دکتر متخصص (کاویانی در خرم آباد )ک متوجه شدم این بیماری کلیوی هست و در طول درمان اگه رو به بهبود باشین دیگ هوس خوراکی های شور نمی‌کنید برعکس شیرینی هوس میکنید و رنگ پوستتون برمیگرده افزایش وزن اما باید ب موقع هم آزمایش بدین هم داروهاتونو مصرف کنید اگه سوالی باشه در خدمتم