2777
2789

دمي گوجه

چيغيرتمه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوپ

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

من هروقت حوصله ندارم، برنج رو میشورم میریزم پلو پز، یه تن ماهی که قوطیش جوشیده شده با شوید میریزم روش، نمکشو میزون میکنم، پلوپزو روشن میکنم. خیلی هم خوشمزه میشه :)

دلواپسِ فرشته هام...🌠

دال عدس

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من هروقت حوصله ندارم، برنج رو میشورم میریزم پلو پز، یه تن ماهی که قوطیش جوشیده شده با شوید میریزم رو ...

اره منم اما بچه هام اینو دوس ندارن

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
من هروقت حوصله ندارم، برنج رو میشورم میریزم پلو پز، یه تن ماهی که قوطیش جوشیده شده با شوید میریزم رو ...

دیگه باید بگی جناب تن ماهی دامت افاضاته   

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

اگه سینه مرغ داری بپز ریش ریش کن با قارچ تفت داده و آب گرفته شده و کمی سس مایونز مخلوط کن باضافه نمک و فلفل

عالی میشه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "