2777
2789
عنوان

توسل به حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 3147 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حاجتت رو مینویسم

ممنونم اسمت رپ میگی نماز بخونم

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

اسم منم بنویس عزیزم. 

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
اسم منم بنویس عزیزم. 

شما باید اسم منو بنویسین 

من براب حاجت تون نماز میخونم گلم 

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

خانومی این کارو کسی بهت گفت؟ میشه منبعشو بگی عزیزم.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
فریبا برا دختر زیر یک سالم که مشکل مغزی داره دعا کنید

ان شاء الله حاجت روا

خیلی گناهه خدارو به دست عباس قسم بدیم برای حاجات دنیوی راجع بش سرچ کن 

ممنون قربونت برم چشم