2777
2789
عنوان

بی خوابی کودک نه ماهه

152 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان دخترم ۹ماهشه دوشبه نمی خوابه در حالی که قبلاً هر شب شب تا صبح می خوابید. این دو شب تا صبح گریه میکنه اطرافیان میگن شاید دندون در میاره. ولی من نگاه کردم لثه ش صاف صافه. آب ریزش بینی داره از چشماش اشک میاد یکم هم تب داره به نظر شما علایم دندان درآوردنه؟

Eshgham  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما خورده احتمالا با کولر

خودمم همین فکر رامیکنم.ولی طفلی بچم کلاً بچه آرومیه قبلاً سرماهم خورده یکی دوبارگریه نمیکرداین باراولشه داره گریه میکنه.گفتم شایدراست میگن داره دندون درمیاره.

Eshgham  
اون متخصصی که میبرمش پیشش بدنوبت میده گفته شنبه. دکترعمومیم بردم داروی بیخودداده.

شاید بدن درد داره طفلی نمیتونه بگه ک..برو ی متخصص دیگه بالاخره بهتر از عمومیه.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
شاید بدن درد داره طفلی نمیتونه بگه ک..برو ی متخصص دیگه بالاخره بهتر از عمومیه.

فرداحتماً میبرمش.دلم کبابه بخدامیبینم کلافه ست بدن دردداره ناراحتم وگرنه بگوسرحال باشه تاصبح نخوابه باهاش بازی میکنم.

Eshgham  

وقتی اشک از چشم بچه میاد بینی اش میگیره که وقتی درازش میکنی کاملا بینی اش کیپ میشه و نمیتونه نفس بکشه به خاطر همین نمیخوابه رو شونت سرپا بخوابونش، اگه اسپری داره براش بزن و بخور بذار تا راحت نفس بکشه.

وقتی اشک از چشم بچه میاد بینی اش میگیره که وقتی درازش میکنی کاملا بینی اش کیپ میشه و نمیتونه نفس بکش ...

دیشب تاصبح سرپابغلم راه بردمش ولی یه دقیقه هم چشم روهم نذاشته.اسپری بینی هم میزنم براش.حالاالان یه بیست دقیقه ست خوابیده.انشالاکه امشب بخوابه

Eshgham