گلم حق داری ...ولی تو که میدونستی شوهرت عوضیه چرا گذاشتی بچه ایی به وجود بیاد??کسی که حالش از شوهرش ...
شوهرم خیانت کرده ونزدیک ب یکساله ک قول داده تکرار نکنه منم بدلیل اینک پیش خونوادم بدترمیشه اوضاعم موندم وطلاق نگرفتم مجبور بودم بش محبت کنم و ب همه چیش برسم ک خوب بشه اما الان بداخلاق تر شده
نکشش بذار همدمت بشه تو تنهایی میدونم سختته ولی بذار وقتی بقلش میکنی احساس آرامش کنی وانگیزتم بیشتر بشه برای زندگی که اونو بزرگ کنی پرورش بدی تو بقلت شیرش بدی باهاش حرف بزنی
هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
نمیخواستم قرص بخورم میگفتن ضرره یا طبیعی بود یاکاندوم وگرفتم حتی حسی ب بچم ندارم از بس از شوهرم بد ...
اون الان ی فرشته کوچولوهه پاکه که تو شکمت داره روز به روز بزرگتر میشه از خونت از استخونات داره تغذیه میکنه و میشه یکی از خودت
باهاش صحبت کن کاملا متوجه میشه چهار پنج هفته دیگه قشنگ به حرفات واکنش نشون میده
ی همدمه واسه تنهایی ها
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
دوباره روزای تلخ گذشته واسم زنده شدن نمیدونی چی کشیدم بدترین روزای عمرم بود .ازشانس بدم کیسه بارداری ...
اها پس کلا جنین تشکیل نشد.امیدت به خدا باشه برات دعامیکنم خدا ی فسقل کوچو به زودی زوووود بزاره تو دلت و بارداری سالمی داشته باشی.
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
آفرین که از این بعد هم به قضیه نگاه کردی مطمین باش خدا بد بندشو نمیخواد پس اروم شو و توکل کن به خدا و از این لحظه به بعد عاشق بچت شو و از الان به فکر تربیت درستش باش باور کن وقتی بیاد زندگیت یه رنگ و بو دیگه ای رو میگیره عزیزم
به خودت امیدبده که باوجود اون روزای خوبی قراره بیاد
ان شاءالله همسرتون هم مسئولیت شون بیشترمیشه وخانواده تون گرم تر🌹
�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
مرسی عزیز دلم محتاجم به دعات .امشب تویه جمعی بودم اونایی که چندسال بعدمن ازدواج کرده بودن نی نی داشت ...
واقعا نمیشه حکمت خدا رو فهمید فقط بسپار به خودش
به حضرت علی و حضرت فاطمه متوسل شو ان شالله که حاجت روا میشی