2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم نکن فدات شم بدنت آسیب می‌بینه ده هفته که کوچیک نیست به بچه سه ماهه الان جنسیتش هم مشخص فدات ...

چی بگم؟وقتی شوهرم دنبال هرزگی و بداخلاقه خاککک توسرم 

مجبورم دیگ نگهش دارم ک بدبختر هم بشم 

خدایا حکمت زندگی من چیه؟زندگیم داغون بود حالاهم ی بچه بم دادی ک داغونترم کنی 😭

اره قلبش تشکیل نشد متاسفانه

توهفته چند سقط کردین؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

اگه این بچه که میخوای بکشیش یه روز عصای دستت بشه چی باعث آبروت بشه یه کاری بشه نذاره آب تو دلت تکون بخوره حاکمیت باشه چی به اینا فکر میکنی نکن گناه که هست یه موجودی که بهت وصل شده تا پناهش بدی تو رحمت بذاری نفس بکشه و زنده باشه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چی بگم؟وقتی شوهرم دنبال هرزگی و بداخلاقه خاککک توسرم  مجبورم دیگ نگهش دارم ک بدبختر هم بشم&nbs ...

ی حکمتی هست شک نکن از خدابخواه خودش بهترین راهو جلو پات بزاره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
چی بگم؟وقتی شوهرم دنبال هرزگی و بداخلاقه خاککک توسرم  مجبورم دیگ نگهش دارم ک بدبختر هم بشم&nbs ...

گلم حق داری ...ولی تو که میدونستی شوهرت عوضیه چرا گذاشتی بچه ایی به وجود بیاد??کسی که حالش از شوهرش بهم میخوره چجوری باهاش میتونخ رابطه جنسی داشته باشه اصلن??

الهی فدات شم غصه نخور اعتماد کن به خدا ، خدایی که صلاح بنده هاشو از خود بنده هاش بهتر می‌دونه حتما حتما حکمتی داشته که باردار شدی ببین گلم از اول باید جلوگیری میکردی ولی حالا که شدی مطمین باش خواست خدا بوده اگر خدا نمی‌خواست باردار نمی‌شدی پس بهش اعتماد کن ان‌شاءالله که با اومدن این بچه زندگیت روز به روز قشنگ تر بشه

اگه این بچه که میخوای بکشیش یه روز عصای دستت بشه چی باعث آبروت بشه یه کاری بشه نذاره آب تو دلت تکون ...

نمیدونم شاید خدا فرستادتش ک بعدا بجای شوهر عوضیم اون کنارم باشه

به حساب خودم هشت هفته بودم ولی تو سونو اصلا سن بارداری ننوشت برام

اخه برای بعضی ها تا هفته نه طول میکشه تا قلب تشکیل بشه و همچین بچه هایی هم نخبه میشن تو بزرگ سالیشون

ولی متاسفانه دکترای الانه هفت و اخرش چی بشه هشت هفته اگر تشکیل نشده باشه دستور سقط میدن

من واقعا میشناسم بچه ای رو که مادرش نمیخواست سقطش کنه و پدر به زور میگفت باید بندازی زیاد بچه داریم بعد مادر نگهش داشت پدرم فوت شد الان چندتا خواهر و برادرن ولی این در خدمت مادرس همش براش کار میکنه حتی وقتی خواست ازدواج کنه شرط کرد که من همش با مادرم نمیتونم جدا بشم ازش 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹