2777
2789
عنوان

شما چجوری هم مادر هستین هم ی همسر

204 بازدید | 23 پست

من از وقتی که بچه دار شدم دیگه همسر خوبی نیستم فقط ب بچه میرسم از صب تا شب !اعصابم خراب میشه از دستش!شبا هم خسته حوصله شوهر داری ندارم 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟ من دخترم ۸ ماهش خداروشکر تا الان مشکلی نبوده بعدا نمیدونم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دقیقا مثل من... همین امشب با همسرم سر بچه بحثمون شد رفت گرفت خوابید

منم دیگه حوصله شوهر داری ندارم اصلا دلم میخواد نباشه راحتتر م🤐

يكي بايد منو نگهداره پس نيفتم از بس اين بچه صبح تا شب نق ميزنه اونوقت شوهر داريم بايد بكنيم؟ 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
چند وقتشه؟ من دخترم ۸ ماهش خداروشکر تا الان مشکلی نبوده بعدا نمیدونم

نزدیک دو سال !پسر من تا شیش ماهگی جیغ میزد ب بعد هم خیلی فضول شد یکسره باید دنبالش باشی

نزدیک دو سال !پسر من تا شیش ماهگی جیغ میزد ب بعد هم خیلی فضول شد یکسره باید دنبالش باشی

خب دختر منم همش اینور و اونور. ولی من باهاش بازی میکنم دیگه. بچه اس. شاید انرژیتون کم و زود خسته میشید

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
يكي بايد منو نگهداره پس نيفتم از بس اين بچه صبح تا شب نق ميزنه اونوقت شوهر داريم بايد بكنيم؟ 

من به شوهرم میگم میگه مگه بقیه بچه داری نمیکنن مگه بچه ندارن تو چرا اینجوریه!خوب میگم از زندگی مردم چخبر داری

خب دختر منم همش اینور و اونور. ولی من باهاش بازی میکنم دیگه. بچه اس. شاید انرژیتون کم و زود خسته میش ...

اره حوصله ندارم زود جیغ میزنم از دستش با طفلی هم بازی نمی‌کنم

اره حوصله ندارم زود جیغ میزنم از دستش با طفلی هم بازی نمی‌کنم

اهان‌ . طفلی. چرا خب باردار شدید ؟؟؟ هم خودتون ادیت میشید هم بچه و شوهر.

اهان‌ . طفلی. چرا خب باردار شدید ؟؟؟ هم خودتون ادیت میشید هم بچه و شوهر.

از اول ک اینجور نبودم از بس اذیتم می‌کنه اینجور شدم شما فک کن شیش ماه از صب زود تا نصف شب بچت جیغ بزنه ک نتونی دستشویی بری داغون میشی کم کم