2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری و پلاکت پایین خون

794 بازدید | 25 پست

سلام دوستان این ازمایشی ک الان میذارم برا یکی از دوستامه ک پلاکت خونش تو هفته سی و یک و سی و دو اومده پایین چن تا دکترم رفته هرکی ی چیز بش میگه لطفا اگه شما تجربه ای دارین بگین تا بهش بگم مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پلاکتم پایین بود رفتم دکتر هون میگه مشکلی نیست تا ۹۰هزار  خوبه کمتر بشه دارو میدن فکر کنم م ...

دوست من پلاکتش زیر صد نیس ولی دکترا خیلی ترسوندش بیچاره قندشم همش پاایینه تو ازمایشش نگا کن

دوست من پلاکتش زیر صد نیس ولی دکترا خیلی ترسوندش بیچاره قندشم همش پاایینه تو ازمایشش نگا کن

بگو نگران نباشه تو بارداری پیش میاد من که رفتم پیش متخصص خون گفت طبیعیه تا ۹۰هزار .چند ماهشه؟

و خدایی که به شدت کافیست
عددشو یادتون نیس؟یا اینکه چن هفته بودن؟

برای جاریم خیلی کم پایین بود ولی خواهرشوهرم خیلی پایین بود که واسه سزارینش داستان شده بود یه سره بهش پلاکت میزدن

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
برای جاریم خیلی کم پایین بود ولی خواهرشوهرم خیلی پایین بود که واسه سزارینش داستان شده بود یه سره بهش ...

دوست من بچه سومشه اون دوتای قبلی مشکل پلاکت نداشته زایماناشم طبیعی بوده ..پس بهش بگم نگران نباشه؟