2777
2789

ارع

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده کردی؟

اره ی مدت میزدم تو  نور پوستم میسوخت  دیگه نزدم 

البته من پوستم حساسه کلا

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 
اره ی مدت میزدم تو  نور پوستم میسوخت  دیگه نزدم  البته من پوستم حساسه کل ...

☹منم همینطور  ولی منظورم اینه ک لک و اینا نمیندازه رو پوست ک افتاب سوختگی خوب میشه راستش من دارم هرروز استفاده میکنم و بیرون رفتنی ضدافتاب میزنم روی زینک بعد میرم بیرون میگم یوقت مشکلی نباشه

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

پماد زنیک فکر کنم هیدروکینون داره و بعد از قطع کردن حسابی لک می آرد با عرض تاسف ولی یک لوسیون شستشوی صورت هربکس و بگیرد و یک کرم ترمیم کننده هربکس هم لک بره و هم جوشها رو از بین می بره و هم چربی صورت و کم می کنه در عوض کرم ترمیم بعد از استفاده لوسیون هم را با آبرسانی پوشش میده پدر من دراومد با این کرم های لک بر و روشن کننده های الکی خیلی پوستم خراب شد ولی خدا شکر این لوسیون و کرم و پیدا کردم خیلی خوشحالم که روز به روز بهتر شدم و میشم