2777
2789
عنوان

شقاق

286 بازدید | 25 پست

سلام

من از۶ماهگی دوران بارداریم همورویید گرفتم دکتر بهم شیاف داد خوب نشد یه دکتر دیگه پماد داد خوب نشد بعد زایمانم رفتم دکتر گفت شقاق هست خوب نمیشه دیگه بزار همین جوری بمونه ولی من بازم شیاف استفاده کردم بازم خوب نشد😔😔😔😔😔😔

خیلی چندش هست نمیتونم بزارم همینجوری بمونه 😭😭😭😭

بدم میاد 😭😭😭😭😭😭

چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ميان ميگن عكسشو بذار😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

بچه ها من خیلی ببخشیدااا موقع دفع خونریزی و درد شدید دارم اینم همون شقاقه?بعد باید پیش چه دکتری بریم?دککتر خانومم هستش-????

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
دکتر داخلی

معاینه میکنه?اخه روم نمیشه😳😳😳😳

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
عملش سخت هست یا نه ؟ بعد عمل خدایی نکرده بد نشه یه وقت ؟ 

شنیدم بعد عملش سخته