2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مخالف اسم مذهبی ام ولی خب مگه چیه؟ ولی مثلا نذارین محمد کوروش خواهشا یا فاطمه النا گند نزنین به ...

اصن کار به مذهبیش نداریم  یجوری اسمای جدیدو دوس نداره   میگه چرا بارانا   خوب باران   که قشنگ تره

میگه هانیه قشنگ تر از هلماس

منکه کاره ای نیستم توی اسم انتخاب کردن  ولی اسمی هم که شوهرم انتخاب کرده زیاد قشنگ نیس: یاسمین  😶 

میگه طبیعی  بزا دخترم بزا  اسمشم خودم میزارم   بهش میگم من این وسط چکارم؟   میگه ...

بیشعوز بگو من خودم اسم بچمو میذارم نه ماه من کشیدم زجرشو من زاییدم من کو نشو میشورم تو از کجا دراومدی با این تحکم حس مالکیت میکنی اه اه زائو چه بیشعور

و دیگر هیچ...

بیشعوز بگو من خودم اسم بچمو میذارم نه ماه من کشیدم زجرشو من زاییدم من کو نشو میشورم تو از کجا دراومد ...

فایده ای نداره میگه پس بچه نمیخایم  اگه من بخام صبر کنم تا این عاقل و آروم بشه بعد بچه دار بشیم

دیگه پیر شدم  به درد باردار شدن نمیخورم 

دیگه آدم یوقتی یه ازدواج اشتباهی انجام میده  خانواده شوهرم اصن بندی به آبرو ندارن لاتن   

با لات که نمیشه در افتاد  ولشکن  یه خورده پا به سن بزارم ازش جدا میشم  تنها زندگی میکنم یخورده این خانواده لات پیر شن فعلا صبرو شکیبایی پیشه کردم