2777
2789

من يكسال پيش  فروردين ماه ازمايش دادم قند ناشتام ١٠٠ بود رفتم مطب دكتر مهاجري تهراني اي وان سي دادم ٥.٣ بود كه گفتن كاملا نرماله و مشكلي نيست .البته تيروييدمم كم كار بود tsh ١٧ بود .  بعد حدود يكي دوهفته اي خيييلي رعايت كردم شده بود ٦٣ . دوباره معمولي بودم ديگه خيييلي رعايت نكردم ، دورو بر٩٠ و خورده اي بود . 

بعدش شروع كردم يه مدت متفورمين خوردم كه همش سرگيجه داشتم . قطع كردم قرص و ، تو ابان رفتم ازمايش دادم ناشتام ٨٦ بود و اي وان سي ٤.٨ 

Tsh ١٠ شده بود . 

بچه ها اين قند خون بالا خيلي رفته تو مخم الان دوباره لازمه برم ازمايش بدم؟  ، خيلي ميترسم از استرس زياد احساس ميكنم اصلا نميتونم ازمايش بدم 

سوال دوم : ايا اين بالا بودن (١٠٠) به خاطر كم كاري نبوده ؟ اينا به هم مربوطن ؟ 

اگه شب قبل ازمايش شام زياد خورده باشيم يا شيريني و اينا تاثير ميذاره رو جواب ازمايش ؟

سوپروایزر آزمایشگاه هستم

ببین شما خیلی خیلی ترست بیمورده اصلا شما دیابت نداری ..دنبال مشکل کم کاریت باش 

نیازی ب چک قند خون نیست اصلا 

خیلی عوامل رو عدد قند اثر داره ک نمیتونم عادی توضیح بدم برات .ممتوجه نمیشی عزیزم .ففقط بدون از لحاط دیابتیک شما هیچ مشکلی نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپروایزر آزمایشگاه هستم ببین شما خیلی خیلی ترست بیمورده اصلا شما دیابت نداری ..دنبال مشکل کم کاریت ...

پيش ديابت چي ؟ پس چرا ١٠٠ بود ؟ نميدوني من چقدر استرس كشيدم كه اخه خيلي از بيماري ميترسم 

قند خون پایینتر از ۱۰۰ نرماله.بین ۱۰۰ تا ۱۲۵ پیش دیابت و از این مقدار بالاتر فرد دیابتی محسوب میشه.بعدم اینکه قبل از آزمایش شما حداقل از ۸ ساعت قبلش نباید چیزی خورده باشین.

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
سوپروایزر آزمایشگاه هستم ببین شما خیلی خیلی ترست بیمورده اصلا شما دیابت نداری ..دنبال مشکل کم کاریت ...

لازمه دوباره  الان ازمايش بدم واسه قند خون؟

من يه جا تو نت خوندم كم كاري هم باعث بالا رفتن قند ميشه چون سوخت و ساز بدن و كم ميكنه درسته ؟ 

من اصلا دوس ندارم تو مرحله پيش ديابت هم باشم 

پيش ديابت چي ؟ پس چرا ١٠٠ بود ؟ نميدوني من چقدر استرس كشيدم كه اخه خيلي از بيماري ميترسم 

شما چرا اینقد استرس داری ... ن خانمی 

ببین 

قند ناشتا خیلی معیار نبست ای وان سی و 2 ساعته معیاره ک با توجه ب سابقه شما ... هیچ خطری نداره یکسال بعد مجدد تست کنید .. ضمنا ورزش و شنا خیلی خیلی براتون خوبه ی رژیم غذایی سالم و اینکه نترسید و استرس نکشید 

ببین دیابت همه رو تهدید میکنه حتی خود من .. اما خیلی خیلی راحت میتونی جلوشو بپبگیری عزیزدلم

لازمه دوباره  الان ازمايش بدم واسه قند خون؟ من يه جا تو نت خوندم كم كاري هم باعث بالا رفتن قند ...

دنبال درمان کم کاریت باش بعدشم تی اس اچ 10 خیلی نمیتونه اختلال ایجاد کنه مریض داشتیم با تی اس اچ 40 دیابت نداشته

دنبال درمان کم کاریت باش بعدشم تی اس اچ 10 خیلی نمیتونه اختلال ایجاد کنه مریض داشتیم با تی اس اچ 40 ...

واسه اون دارم هرروز قرص ميخورم تا دوباره برم ازمايش بدم ببينم چند شده . عزيزم يه سوال ديگه من بايد تا اخر عمر لووتيروكسين بخورم ؟

واسه اون دارم هرروز قرص ميخورم تا دوباره برم ازمايش بدم ببينم چند شده . عزيزم يه سوال ديگه من بايد ت ...

بابد متخصص غدد با توجه ب اختلال غده تیرویید ت نظر بده من خودم 10 بودم از استرس اینجوری شدم. بعد اون استرس ا خوب شدم والان بدون دار.5. 2هست