2777
2789
عنوان

مادربزرگ

178 بازدید | 7 پست

سلام مادربزرگم چندماهی هست فوت کرده ما خیلی بهم نزدیک بودیم من همیشه واسش فاتحه میخونم اماهمش میادبخوابم منم همش توی خواب گریه میکنم احساس خوبی ندارم نمیدونم چیکارکنم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خواب
2
66%
دیدن
1
33%
تو خیلی باارزشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شما تو فکرشی وناراحتی‌ واینکه به شما نزدیک بوده

هر وقت‌‌رفتی سرخاکش واسش‌قران بخون مخصوصا یاسین ارامش میگیره واسش خیرات بدین‌

خدا رحمتشون کنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مامان بزرگ مامانمم همش میومد به خواب خالم خالم هم همش گریه  مامان بزرگم رفت سرخاکش قسمش داد ب ...

اره منم همچین اتفاقی برام افتاده مادر بزرگم میومد به خوابم یه بار ناراحت بود براش خیرات میدادم یه بار خوشحال بودمیگفت جام خوبه ولباساش سفید بود دیگه اینقدر من میترسیدم بخوابم میگفتم همین دورو براست یهو منو میبره خلاصه دیگه یه بار مامانم رفت سر خاکش براش خیرات داد وقرآن خوند گفت مادر توروخدا دیکه نیا بخواب این بچه میترسه تو راضی بترسه دیگه نیومد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲