2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سفیدم هر وقت میخوام برم بیرون باید ی چیزی بزنم تیره بشم . خدا هیچ جوره نمیتونه بنده هاشو راضی کنه. همونجوری ک هستی خودتو دوست داشته باش

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید❤

میخوای رنگ کل بدنتو تغییر بدی؟؟ 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

من سبزه امراستش رو بگم خیلی تحقیر شدم تو بچگی یجایی خودمو جمع کردم و الانم خودم رو دوست دارم. به پوستمم خیلی میرسم و پوستم خوبه. ولی خیلی ناراحتم حرفایی ک تو جامعه میشنوم خیلی ازارم میده میگم خدایا بچه من اگر سبزه شد و لابلای این ادما این حرفا رو شنید من با اعتماد بنفسش چکار کنم.

دیروز خواهر شوهرم بهم گفت یلدا تو چرا دکتر پوست میری گفتم خب برای مراقبت پوستی و ... و این چند وقته هم میگن خیلی پوستت عالی شده ... خواهرشوهرم گفت بنظرم صورتت ب داروها جواب نمیده و لصلا روشن نشده برا چی الکی میری منم گفتم مگه قرار دکتر رنگ پوستم رو عوض کنه.... یا بعدش حرف عروس یکی شد گفتن ماشالا خیلی خوشگله ولی حیف سبزه اس 

انگار دارن در مورد جزام حرف میزنن

من از دیرور خیلی ناراحتم تا حالا نشده تو اطرافیان بشنوم فلانی ک سبزه اس خوشگله در بهترین حالت میگن خوشگله ولی سبزه اس😣 ولی خیلی شنیدم میگن ماشالا فلانی سفید .من حتی عروسی کاملا کرم رنگ پوستم زدم بدم میاد کرم روشن کننده مصنوعی همه بعدش گفتن اصلا انگار کرم نزده بودی عروس باید روشن باشه. در حالیکه من خودم بودم فقط 

ببخشید استارتر موضوع تاپیکت چیز دیگه ای بود من درد دلم گرفت😢

هرکس هرجور ودر هر جایگاهی هست راضی نیس. حالا اکه سفید بودی یه چیزدیگه میگفتی .عزیزم آدمای سبزه هیچوقت قیافشون خسته کننده نمیشه. هر کسی هم که دیدم سبزه ست شوهرش خیلی دوستش داشته👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

من سبزه امراستش رو بگم خیلی تحقیر شدم تو بچگی یجایی خودمو جمع کردم و الانم خودم رو دوست دارم. به پوس ...

قدیمی ها میگفتن

"سفید سفید به صد تومن / سرخ و سفید سیصد تومن / حالا که رسید به سبزه هرچی بگی میارزه"😍

آدمای سبزه خیلی بانمک تر و جذاب ترند😊❤

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️