2777
2789
عنوان

خانمای متاهل🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

407 بازدید | 57 پست

میشه از مشکلاتی که توی زندگی مشترکتون داشتین و تونستین حلشون کنین یا باهاش کنار بیان بگین

خواهشا برای آدمایی مثل من که اول راهن و بی تجربه خیلی مهمه این چیزا وهم اینکه بقیه هم امیدوارتر میشن

خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود عصبی میشدم

حساس بودم زود ناراحت میشدم

اگر یکی دخالت میکرد زود واکنش نشون میدادم بلد نبودم با پنبه سر ببرمو با سیاست کار خودمو پیش ببرم

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود

عزیزم بعنوان یه خانم متاهل. خواهرانه نصیحتت میکنم. تو زندگیتون همدیگه رو درک کنید. .مشکلات تو همه زندگیها هست. مهم اینه که چطوری حلش کنید. تو دعواهاتون اصلا پای خانواده خا رو وسط نگشید. تحت هیچ شرایطی. به هم توهین نکنید. با مسالمت مشکلتون رو حل کنید. خیلی از اخلاقها هر دوتاتون هست که برای دوتاتون تازگی داره صبر و تحمل پیشه کنید تا اخلاقیات همدیگه بیاد دستتون. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

به خودت و همسرت سخت نگیر

رو حرفای دیگران زووم نکن اگه درسته که رعایت کن.اگرم نیست بذار بگن تا خسته بشن

احترام همه افراد فامیل همسرو نگه دار خوشرو باش تو جمع

نه خودتو بگیر و نه خیلی شوخ و شنگ باش

هیچوقتم با همسرت قهر نکن 

قهرم کردی حرف بزن غذا درست کن.فقط یکم سرسنگین باش

زود عصبی میشدم حساس بودم زود ناراحت میشدم اگر یکی دخالت میکرد زود واکنش نشون میدادم بلد نبودم با پ ...

وای من دقیقا همینجورم ...سرهمین چیزا زندگیمو نابود کردم ...توروخدا کمکم کنید شما چجوری تغییر کردین؟الان زندگیتون خوبه؟

خدایا شکرت❤
زود عصبی میشدم حساس بودم زود ناراحت میشدم اگر یکی دخالت میکرد زود واکنش نشون میدادم بلد نبودم با پ ...

منم به هییییییچ عنواننمیتونم باپنبه سرببرم وزود عصبی میشم

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

همسرم شریک مالی بود با برادراش. و برادراش به بهانه اینکه شماها خرج کردن بلد نیستین یا پولتون رو هدر میدین از کارمندای شرکتم کمتر به ما پول میدادن جوریکه من لنگ شیر خشک و پوشک بچم بودم. جاریام تو پول غرق بودن. ما همش جنگ و دعوا سر کرایه خونه و خریدای جزئی بقیه همه آلمان و کیش و ترکیه. 

همیشه سعی کن یه پرده احترامی بینتون باشه با آقا و خانم جلوی دیگران همو صدا بزنین 

خیلی ام تو مواقع عصبانیت باید حواست به حرف زدنت باشه 

و اینکه هیچ وقت خانواده تو جلوش کوچیک نکن و پشت سرشون حرف نزن حتی بدترینشون

همون اولم عادتش بده که یه کارت بهت بده که واست پول بریزه توش

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

بلد نبودم از حق خودم دفاع کنم.همش سکوت میکردم.واسه هر مشکلی با شوهرم بحث میکردم.

شوهرم بلد نبود از من و حقم دفاع کنه.اونم همش سکوت میکرد.

الان یاد گرفتم بی محلی کنیم.سرد و سنگین برخورد کنیم.هرچقد احترام دیدیم احترام کنیم

من همین یه دونه ام!