2777
2789
عنوان

عفونت

58 بازدید | 9 پست

سلام من سه ماه قبل سقط داشتم الان 3 هفته اهست که عفونت دارم دکتر بهم مترونیدازول و سفکسیم و پماد وآزینال داد استفاده کردم اما هنوز کاملا خوب نشدم درکنارش عنبر نسا هم دود دادم خودمو بازم خوب نشدم ازتون خواهش می کنم اگر راه حلی میدونین بهم بگین دیگه خسته شدم

عزیزم من یک سال عفونت داشتم و خوب نمیشد. فقط با سه شب سیر گذاشتن خوب شدم.

پوست یک حبه سیر رو بگیر و مراقب باش خود سیر زخمی نشه چون میسوزونه. بعد دورش یه نخ تمیز ببند و بفرست داخل تا صبح بمونه. صبح با نخ بکش بیرون، اگه نخ دراومد نترس، من با انگشت درآوردم. سه شب تکرار کردم خوب شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از عفونت میترسم آخه تا خوب نشه نمیتونم برای بارداری اقدام کنم

منم قصد بارداری دارم ولی نمیدونم چیکار کتم هرچی دکتر هم میرم جواب نمیده .موقت بهتر میشم باز شروع میشه

بچه ها لباس زیر تنگ اصصلا نپوشید اینم خییلی تاثیر داره

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه