2777
2789
عنوان

وقت دهي سونوگرافي نرگس

644 بازدید | 11 پست

سلام

خواهشا کمک کنيد. تا حالا کسي بدون نوبت رفته سونوي نرگش. من هفته بعد بايد برا غربالگرب برم زنگ زدم وقت نداشتن. دکترم هم گفته اونجا برم. خيلي استرس گرفتم. به نظرتون برم اونجا بشينم کارم رو راه ميندازن؟

عزیزم غربالگری ۲ هفته وقت داره حالا ازشون وقت بگیر واسه چند روز بعدش

نداد عزيزم. اولين وقتش براي بيستمه. شما اونجا رفتي خودتون؟ بدون وقت قبلي نميدوني کار رو انجام ميدن يا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر دیر وقت گرفتی  خب؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
چرا انقدر دیر وقت گرفتی  خب؟؟؟

فکر نميکردم اينقدر وقت دهيش طولاني باشه. حالا کمکي نيتونيد بهم بکنيد؟ از پرنيا وقت گرفتم ولي نميدونم خوبه يا نه. به نظرتون نرگش برم بشينم بالاخره ميذارن برم داخل؟

نداد عزيزم. اولين وقتش براي بيستمه. شما اونجا رفتي خودتون؟ بدون وقت قبلي نميدوني کار رو انجام ميدن ي ...

نه کلی گفتم 

بعدم به حرف دکترا گوش نده به دکترت بگو بعدا اونجا وقت نداد رفتم جای دیگه این سونو گرافی ها و ازمایشگاه ها باهم میبندن مریضارو بهم معرفی کنن اصلا حساسیت به خرج نده

فکر نميکردم اينقدر وقت دهيش طولاني باشه. حالا کمکي نيتونيد بهم بکنيد؟ از پرنيا وقت گرفتم ولي نميدونم ...

نه پریا خوب نیست با نیلو تماس بگیر اون بدونه نوبتم داره مثلا می گه فلان ساعت اینجا باش ولی معطلیش زیاده ، نرگسو اطلاع ندارم بین مریض داره یا نه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
به نظر شما کجا خوبه غير از نرگس؟

تهرانی؟ 

اگه تهرانی برو دکتر شاکری حرف نداره کارش نفر اوله به نظرم تو سونو فقط مرده مشکلی نداری؟ 

تو خیابان وزراست بیمازستان پاستور پایین تر از میدان آرژانتین