2777
2789
عنوان

کیا با نذر کردن حاجت گرفتن؟؟؟

2924 بازدید | 27 پست

سلام دوستان😊

این تاپیک و زدم که هرکی هر نذری که کرده بیاد اینجا بگه که نذر چی بوده..😚

من نذر زیاد کردم ولی جواب نگرفتم بهم پیشنهاد بدین که چه نذری کنم که زود جواب بگیرم

🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افطاری روز 21 رمضان برای بچه دار شدن نذر شله زرد برای شیر نخوردن نوزاد  نذر صلوات برای قبولی ...

یعنی از قبل گفتی من روز ۲۱ رمضان افطار میدم اگه بچه دار بشم بعد بچه دار شدی؟؟

هرچی از خدا خواستم خدا بهم داده یکی صلوات زیاد بفرست نذر 40 روزه نماز حاجت و دعای توسل و دعا برای ...

من زیارت عاشورا هر موقع که پیش بیاد میخونم..شنیدم چله بگیرن حاجت میده ..تا حالا چله نگرفتم یعنی بگیرم حاجت میگیرم؟

منم پارسال محرم شیر دادم روز حضرت علی اصغر ان شالله تا محرم حاجتمو بگیرم دوماه مونده تا محرم اگه باردار شدم باز امسال شیر میدم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
منم پارسال محرم شیر دادم روز حضرت علی اصغر ان شالله تا محرم حاجتمو بگیرم دوماه مونده تا محرم

منم مراسم شیرخوارگان یه لباس و یه سیب سرخ گرفتم که اگه تا محرم جواب گرفتم یه گوسفند قربونی کنم..ولی هنوز که هیچی 

منم مراسم شیرخوارگان یه لباس و یه سیب سرخ گرفتم که اگه تا محرم جواب گرفتم یه گوسفند قربونی کنم..ولی ...

ناامید نشو هنوز دوماه تا محرم مونده خدا صلاح بدونه میده ان شالله 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
انشالله هردو جواب بگیریم

الهی آمین نذر ترک گناه کن نماز شب بخون استغفار کن سوره مریم سوره مزمل رو بخون ان شالله باردار شی بزودی

انشالله حتما😘

التماس دعا