2777
2789
عنوان

سونوی 32 هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 38 پست
هزینش چند شد؟خودت نپرسیدی؟

۶۲ تومن. مثل بقیه سونوها. نه دیگه انقدررررر منشیش آدمو هول میکرد. من فقط پرسیدم حال بچه چطوره؟ خوبه؟ جوابمو نداد گفت بارداریتون طبیعیه. منشیش هم هی میگفت بدو بیرون. آخه تو اتاق سونو سه نفر سه نفر میبرد دیوانه

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
سلام.من بچه اول یادم نیست چند تا سونو بود.بعد آنومالی این سونو رو میفرستن؟

بله اخرین سونوم انومالی18 هفته بود

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بوبینم چی میگین واسه سونو بعدی امادگی داشته باشم🙇🏻‍♀️

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بله اخرین سونوم انومالی18 هفته بود

بعد هفته ۳۲ سونوی دیگه هم هست؟ من سونوی قبلیم که بدرد نخورد. امیدوارم باز هم باشه

من آخرین سونو هفته ۳۲ بود که وزن بچه ۲۵۰۰‌بود

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بعد هفته ۳۲ سونوی دیگه هم هست؟ من سونوی قبلیم که بدرد نخورد. امیدوارم باز هم باشه

فکر نکنم جاری من دو ماهه زایمان کرده دکترمونم یکیه سونو32هفته اخرین سونوش بود

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
چه خوب ماشالله

ولی مریض شدم بچم ۳۲۰۰ به دنیا اومد🙁🙁🙁🙁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
فکر نکنم جاری من دو ماهه زایمان کرده دکترمونم یکیه سونو32هفته اخرین سونوش بود

چه بد😒 حالا به دکترم میگم شاید قبول کنه یک سونوی دیگه هم برم😌