2777
2789
عنوان

بعد 500 سال برگشتم سایت بیایید ببینم از قدیمیا کی هست کی نیست 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 98 پست
نسترن خودمونی؟ 😍

نه گلمممم 🤗 دیدم رو پروفایلت زدی ماهان و مازیار گفتم حتما اسم گل پسراته و احوالشو بپرسم 😍

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر آمدی ای نگار سرمست  زودت ندهیم دامن از دست .... خوبی ؟

مررسی فدای شما... همه اسم کاربری عوض کردن 😉

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اوه شما قدیمی ترینشی فکنم

قدمت سایت مال 88 فک کنم از من قدیمی تر خیلی هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم شمارویادم نیس من قبل سال ۹۴ی سال خواننده خاموش بودم بعدعضوشدم ولی خدایی قدیمیایچیزدیگ بودن من کلی چیزازشون یادمیگرفتم الان تاپیکاآبکی شده

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
یه نفر ۸۷ بود..

من یه کاربری قدیمی ترم دارم ولی اون با اون چون شناخته شده تر بودم و از نی نی سایت با چند نفر دوست شده بودم و رفت و امد پیدا کرده بودیم این کاربری جدیدو زدم که ناشناس باشم!😅

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
مررسی فدای شما... همه اسم کاربری عوض کردن 😉

آره هرکس چند چندتا کاربری داره 

وای یادته اون موقع ها گزینه ریپلای نبود؟؟

مثلا درجواب باید اسم طرف رو میگفتیم؟😂

مثلا آره مامان پرهام جان حق با شماست😅

آره که بود یه خط ثابت میخواست و کارت اینترنت و یه کامپیوتر بعد حدود  سال ۹۰ دیگه من با یه گوشی ...

عجب روزایی یادتونه🙄

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.