2821
2789
عنوان

بچم چرا تکون نخورد؟🙄

156 بازدید | 18 پست

بچها دیروز رفتم ان تی دوازده هفته و دوروز بودم بچم اصن تکون نخورد چرا؟اخه بیشتریا رفتن سونو ان اتی میگن تو سونو تکون میخورده ولی برامن تکون نخورد همچیشم دکتر گف عالیه حتی صدای قلبشم گذاشت. بعد چپیه چیزی من از شب قبلش هیچی نخورده بودم تا دیروز عصر ک رفتم سونو میشه برا این بوده؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دكتر گفته عاليه نگران چي هستي؟؟

خو تکون نخورد تنبل😑

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

مشکلی نداره برا منم از اول تا اخرش خواب بود پنج بار تکرار شد تا تونست اندازه کمرش بگیره پنج ساعت تکرارش یکساعتی یکبار تکون نمیخورد،عزیزم اینکه غذا نمیخوری ب بچه اسیب میرسونی گناه داره فکر اون باش چرا نخوردی

میلیون ها سال است که زن ها حامله میشوند وشکمشان میشود خانه موجودی دیگر... میلیون ها سال است که ادم های دیگر شاهد بارداری وزایمان خانم ها هستند اما هنوز هیچ کس به ان عادت نکرده! نه خود زن های حامله ونه رهگذرها... مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنندومراقبشان باشند! انگار شکمهای بزرگ وموجودات درونشان هیچ وقت عادی وتکراری نمیشود... جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن موجودی زیر پوست تو... چقدر عجیب تماشای تکان خوردنش ودلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است...❤
اینهمه مدت گرسنه موندی تو بارداری؟ اصلا اینکارو نکن دیگه. اگه چیز شیرین بخوری تکون میخوره

خیلی بدویارم هیچی دوس ندارم 😔

مشکلی نداره برا منم از اول تا اخرش خواب بود پنج بار تکرار شد تا تونست اندازه کمرش بگیره پنج ساعت تکر ...

هرچی میخورم 🤮

وقتی گفته عالیه چرا استرس میدی به خودت

اخه مال همه تو ان تی تکون خورده🙄

صبحا نون تست بخور

اوه هیچی نمیتونم بخورم هیچی تو دلم نمیمونه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز