2777
2789
عنوان

غسل"

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 27 پست
[QUOTE=94178033]خب عزيزم يه سري چيز ها رو ما دليلش رو نميدونم مثلا غسل و خوب اين رو ميدونيم كه عقل م ...

مرسي عزيزم

بله تو همه مواردي كه ما از دركش عاجزيم كمكمون ميكنه

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
غسل رو نگفتم من مقیدم به احکام خرگوش رو گفتم

بله منظورم برای تحقیق همین موضوع هم بود

یک سری از انسان ها مسخ شدن و ب شمل حیوانات درومدن ک فلسفه ی مسخ خرگوش همین گناهه

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غسل رو نگفتم من مقیدم به احکام خرگوش رو گفتم

حضرت علی (ع) می‌فرماید: روزی از پیامبر مکرّم اسلام (ص) سوال نمودم که کدامیک از حیوانات مسخ شده‌اند؟

حضرت فرمودند: فیل ؛ خرس ؛ خوک ؛ میمون ؛ مارماهی ؛ سوسمار ؛ خرگوش ؛ شب پره ؛ عقرب ؛ عنکبوت ؛ کرم سیاه آبی ؛ سهیل و زهره (نام دو حیوان دریایی است). از ایشان علت مسخ را پرسیدم؟ که حضرت درباره برخی فرمودند:

1. عقرب: مرد بد زبانی بود که هیچکس از نیش زبانش آسوده نبود.

2. خوک: عده ای نصرانی بودند که از خدا خواستند غذای آسمانی بر آنها بفرستد و با اینکه خواسته شان برآورده شد بر کفر خود افزودند.

3. فیل: مردی بوده که اهل لواط بوده است.

4. خرس: مردی بوده که  مردان دیگر را به سبب مفعولیت به خود جلب می کرده است.

5. عنکبوت: زنی بوده است که به شوهر خود خیانت نموده است.

6. خرگوش: زنی بوده است که غسل حیض و غیره نمی‌کرده است.

7. مارماهی: مردی بوده است که زن خود را در اختیار مردم می گذاشته است.

8. سوسمار: بادیه نشینی بوده است که سر راه حاجیان را می گرفته و اموالشان را به غارت می برده است.

9. میمون: کسی بوده است که در روز شنبه برخلاف دستور الهی ماهی گرفته است
بله منظورم برای تحقیق همین موضوع هم بود یک سری از انسان ها مسخ شدن و ب شمل حیوانات درومدن ک فلسفه ی ...

خوب ادیان دیگه غسل ندارن و خرگوش قبل از ظهور اسلام بپده و دلیلش کراهت خوردن گوشت خرگوش در اسلامه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله منظورم برای تحقیق همین موضوع هم بود یک سری از انسان ها مسخ شدن و ب شمل حیوانات درومدن ک فلسفه ی ...

عزیزم در قرآن اومده که فقط برای یه مدت کوتاه گروهی از فرمان خدا سرپیچی کردن مسخ شدن به شکل میمون و بعدش همگی نابود شدن حیوانات آفریده خدا هستن از عدالت خداوند به دوره که بخوادبه خاطر گناه یه عده نسلشون رو هم مسخ شده قرار بده

سلام 

در مورد قضیه حیوانات ، به نظر من نمیشه که هر حدیثی رو اصل و معتبر دونست حیوانات مخلوقات الهی هستن نه اشکال به عذاب رسیده ادما . 

در مورد غسل ، و کلا همه دین سعی میکنم تا جایی که در توانمه انجام بدم واجبات رو . در مورد غسل در جایی ایه قرآن میگه شاید فکر کنید سخته ولی براتون بهتره . من این ایه رو خیلی دوست دارم انگار خدا داره با مهربونی نازمون رو میکشه که اون کار سختی رو که برامون فایده داره انجام بدیم . دلایل علمی هم که برای غسل کردن زیاده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوب ادیان دیگه غسل ندارن و خرگوش قبل از ظهور اسلام بپده و دلیلش کراهت خوردن گوشت خرگوش در اسلامه

خرگوش از اول هم خرگوش بود

این موضوع تو اصل خلقته و تو ماورایی ک ما ازش بی خبریم

یه چیزی مث همون عالم زر

مث وقتی که خدا میگه جهان رو فقط به خاطر امام حسین. ع. آفریدم

خب اول جهان بوده و کلی انسان و پیامبر... بعدها امام حسین خلق شده

ولی چرا خدا اینو میگه؟ چون خدا جهان رو از نقطه ای شروع کرده و به نقطه ای خواهد رسوند و از اول تا اخر و همه چیزش مطلعه. پس میدونه و علم به ابن داره ک برتر از امام حسین. ع. نخواهد بود

ولی ما چون ذهن و کلا فطرتمون محدوده طبق تاریخ میگیم ائمه برتر هستن و البته انحرافات پیش میاد والی اخر

در مورد یک همچین حکمت هایی هم همین بحث مطرحه

عزیزم در قرآن اومده که فقط برای یه مدت کوتاه گروهی از فرمان خدا سرپیچی کردن مسخ شدن به شکل میمون و ب ...

این موضوع هیچ گناهی رو متوجه حیوانات نمیکنه چرا که اون ها بدون دخالت خودشون آفریده شدن

و البته حرف شما هم کاملا درسته و مستند👏👏👏

عزیزم در قرآن اومده که فقط برای یه مدت کوتاه گروهی از فرمان خدا سرپیچی کردن مسخ شدن به شکل میمون و ب ...

اکثر مفسرین، مسخی را که در قرآن آمده است، مسخ حقیقی می دانند؛ یعنی شخص واقعاً به صورت حیوان در می آید، اما در این میان عده ی کمی از مفسران اهل سنت این نوع مسخ را، مسخ در طبع می دانند؛ یعنی فرد مورد نظر به صورت حیوان درنیامده ولی چنین طبیعتی را دارد و برتر از آن نیست.

علت مسخ شدن عده ای، گناهان آنان و جنبه عبرت آموزی این عذاب است و از روایات استفاده می شود مسخ شده ها پس از چند روز از بین می روند و حیوانات امروزی همان نسل اصلی حیوانات هستند و نه از نسل انسان های مسخ شده.

منبع این حدیث کجاست

معروف ترین منبعش المیزان هستش

و البته تو قرآن هم ک خودتون مطلعین. دیگ معتبرتر از قرآن وجود نداره

توی تفاسیر همزیاد اورده شده و حدیثیه ک مطمئنا از حضرت علی. ع. نقل شده و از زبان امام حسین. ع. هم گفته شده ک ایشون فرمودند این حدیث رو پدرم نقل کردن

سلام  در مورد قضیه حیوانات ، به نظر من نمیشه که هر حدیثی رو اصل و معتبر دونست حیوانات مخلوقات ...

بله احادیث جعلی زیاده

اما این موضوع دقیقا توی خود قران مطرح شده و توی کتاب های معتبری ک همه قبولشون دارن هم اورده شده مث تفسیر صافی یا المیزان