2777
2789
عنوان

بهترین روش

281 بازدید | 48 پست

گاهی بی دلیل دیگران ناراحتم میکنن می تونم جواب بدم ولی میگم باشه اون اگربه من بدی میکنه من بهش خوبی کنم ولی مشکل اینجاست که خودم حرف خودم باورندارم وبه محضی که تنها میشم غصه می خورم میشه لطفا راه حل بدین...

آدم اگه تو خودش بریزه خیلی بده این تبدیل میشه ب عصبی بودن و خودخوری کردن .اگه کسی اذیتت میکنه جوابشو بده حالا هر کی ک میخاد باشه والا😑

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای دخترم اسم هلنا روانتخاب کردم ولی خواهرشوهرم مسخره کرد گفت طبیعیه آدم توبارداری هراسم به ذهنش برسه میزاره خیلی غصه خوردم آخه من اصلا کاربه کارشون ندارم همیشه احترامشون دارم

تا می خوام جواب بدم استرس میگیرم هردففه میگم ایندفعه جواب میدم ولی نمی تونم خیلی دارم تمرین میکنم ول ...

آره ولی پیش خودت بگو بهتر از اینه که عصبی بشم... 

برای آرامش خودت هم که شده در عین رعایت ادب حرفت رو بزن تا طرف حالیش شه که ج داری ولی از روی بزرگواری و ادبته که تا حالا جوابش رو نمی دادی... تمرین کن... تو می تونی

کاش یکی دوتا باشن

من پوستم گندمی به نظرتون مگه دسته منه خداوندمنواینجورخلق کرده ولی خوانواده همسرم سفیدی زیبایی میدونن همیشه میگن فلانی پوستش گندمی بوده بچه آورده عین زغال

کاش یکی دوتا باشن من پوستم گندمی به نظرتون مگه دسته منه خداوندمنواینجورخلق کرده ولی خوانواده همسرم ...

دقیقا عین خانواده شوهر من...

اصلا خودت رو بخاطر رنگ پوستی که خداوند بهت هدیه داده سرزنش نکن... ببین خیلیا همین مشکل رو دارن... مهم اینه که تو چقدر به طرف اجازه میدی تا روت حس بدی بذاره یا نه... اعتماد به نفست رو ببر بالا و مطمئن باش تو یک سری خصوصیات فوق العاده ای داری که اونا ندارن